Gabriela Prisăcariu a făcut un anunț trist pe pagina ei de Instagram, cu care toți iubitorii de animale pot empatiza. Simpatica Cenușă, pisica lor, a murit călcată de mașină. Din nefericire, nu este primul lor animal de companie care are această soartă, de aceea durerea este și mai mare.

Nu am putut și încă îmi găsesc cu greu cuvintele să povestesc ce s-a întâmplat cu Cenușă… el nu mai apare în postările noastre, pentru că acum multe luni a fost călcat de mașină chiar în fața casei noastre. Primim foarte multe mesaje în care suntem întrebați de el și mă bucur să văd cât de mult l-ați îndrăgit.

Nu am vrut/putut să acceptam altă pisică, dar recent am aflat din greșeală că o surioara de-a lui Cenușă a făcut puiuți și am considerat că este un semn. Vi-l prezint pe Caisă, un motanel de 2 luni, care ne-a mai alinat dorul!„, a scris Gabriela, marți (14 noiembrie), pe Instagram. Caisă este adorabil și a primit deja o mulțime de like-uri.

Caisă, un motănel de două luni, noul membru al familiei Oțil. Foto: Instagram

Gabriela și Dani Oțil, au mai avut două pisici, Pe Gălușcă și pe Cenușă

Din păcate, Gabriela și Dani au avut experiențe tragice cu celelalte două pisicuțe din familia lor, care au murit în același mod, călcate de mașină. Prima dintre ele, o pisică tigrată, pe care o botezaseră Gălușcă. A doua, simpatica Cenușă.

Gabriela și Gălușcă, prima lor pisicuțăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În ambele situații nefericite, Gabriela a fost cea care și-a anunțat urmăritorii virtuali de soarta pe care au avut-o bietele feline. Mesajele i-au mai alinat suferința, iar sfaturile primite de la urmăritori au fost, cel mai probabil, binevenite.

Gălușcă a fost călcată de mașină…nu îi înțeleg pe oamenii care merg cu așa viteză pe străduțele astea mici…mâine poate fi un copil. Gălușcuța noastră a murit”, a fost mesajul dureros transmis de Gabriela Prisăcariu pe rețelele sociale, în august 2022. În scurt timp, soția lui Dani a anunțat că în viața lor a apărut Cenușă, dar din păcate bucuria a fost de scurtă durată.

Noul membru al familiei. Să-i punem numele Cenușă?, a scris Gabriela Prisăcariu, în dreptul imaginii cu noua pisicuță. Postarea datează din octombrie 2022. Iată că, după numai un an, a venit și mesajul trist, cu vestea morții lui Cenușă.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, diagnostic surprinzător pentru 30 de ani: „De aici durerile…”

Citește și: Fiul lui Dani Oțil a împlinit doi ani și a avut o petrecere ca în basme. Imagini cu toată familia

Citește și: Top 7 mituri despre pisici în care nu trebuie să mai crezi

Citește și: 10 sfaturi utile pentru întreținerea pisicilor