Sărbătoare în familia lui Denis Ștefan! Actorul și soția lui, Cristina, radiază de fericire în această zi specială, deoarece persoanele cele mai dragi și-au aniversat ziua de naștere. Fiica lor, Delia, a împlinit 10 ani, iar bruneta și-a sărbătorit și tatăl.

Denis Ștefan și Cristina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor au rezultat cele două fetițe. Astăzi a fost o zi specială pentru cei doi, asta pentru că fiica lor cea mare a împlinit vârsta de 10 ani, iar micuța a fost sărbătorită cu o petrecere de neuitat.

Fiica și socrul lui Denis Ștefan își sărbătoresc ziua de naștere!

Cristina Ștefan, soția actorului, cea care i-a dăruit două fetițe, a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și a postat o serie de imagini cu familia ei minunată de la petrecere.

Nu l-a uitat nici pe tatăl ei, sărăbărtorit în aceeași zi! Mai mult tatăș și fetița ei s-au născut și la aceeași oră!

”10 ani! La multi ani, Delia!!! Mami,tati si Domy te iubesc infinit! Esti minunata, un copil sensibil dar si curajos, frumos din toate punctele de vedere… esti oglinda noastra!

De 10 ani traim cel mai frumos carusel emotional alaturi de tine si sora ta! Viata este despre voi impreuna cu noi! Forever!

La multi ani si tatalui meu care este nascut tot azi, tot la aceeasi ora cu Delia… Multumim tuturor celor care i-au fost alaturi astazi la petrecere!”, a scris Cristina Ștefan pe contul ei de Instagram.

Mesajul lui Denis Ștefan a fost mai scurt și la obiect și lasă să se întrevadă îngrijorările lui de tătic de fete: ”10 ani. Delia a schimbat prefixul!❤️🎂 De acum incepe distractia!”.

Fiica cea mică a lui Denis Ștefan a împlinit 2 ani! Fetița a strălucit în rochia mamei sale

familia-in-formula-completaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Hobby-ul inedit al Deliei, la 10 ani

Delia este un copil vesel și plin de energie și, pe lângă călărie, de care e pasionată toată familia, mai are un hobby inedit: capoeira.

”Cand munca si perseverenta dau roade… Dupa un an si jumatate de antrenamente, Delia a mai urcat o treapta in disciplina numita Capoeira.🥹♥️🙌🏻🏅
Delia a ales acest sport care i se potriveste atat de bine…sportul care imbina dansul, muzica, flexibilitatea, acrobatia, libertatea cu artele martiale.🤸🏻‍♀️🥋🪘”, scria mama ei pe Instagram la începutul lunii octombrie.

Ce probleme de sănătate a avut soția lui Denis Ștefan înainte să nască cea de-a doua fetiță

Cristina Ștefan a trecut prin momente de coșmar înainte să o nască pe cea de-a doua fetiță. Soția lui Denis Ștefan a mărturisit că atunci când am fost internată și a născut pentru prima dată a luat o bacterie din spital care i-a afectat starea de sănătate și după numeroase investigații a aflat diagnosticul exact chiar înainte să o aducă pe lume pe cea mică.

”Aflasem de puțin timp, îmi era atât de frică să nu pierd sarcina. M-am rugat mult. Nu am știut că am Clamydia în sânge, analiză pentru depistare nu am făcut niciodată.

Am avut perioade în cei 8 ani după nașterea Deliei când m-am simțit rău, de disperare mă internam mereu, doar să aflu ce am.”, a povestit Cristina Ștefan la un moment dat.

Vezi și Denis Ștefan și Cristina au împlinit 10 ani de căsnicie: ”Ai zice că e o nebunie să te căsătorești la 22 de ani”. De fapt cum s-au cunoscut cei doi dar și Soția lui Denis Ștefan își sărbătorește ziua de naștere! Și-a revenit spectaculos și arată ireal după două nașteri! Dar nimeni nu știe cât s-a chinuit să devină mamă

Citește și:

Cum e Monica Bîrlădeanu în relații. Declarații rare ale vedetei despre viața de cuplu

Leonardo DiCaprio, eternul burlac de la Hollywood, a avut aproape 20 de relații cu femei celebre. Listă lungă de iubite, dar niciun mariaj până la 49 de ani