Viața Elenei Băsescu s-a schimbat complet de când l-a cunoscut pe iubitul ei, Cătălin Tomată. Aceasta a devenit din nou mamă și s-a transformat în femeie de afaceri. Elena Băsescu a fost recent în emisiunea ”La Măruță” de la PRO TV, unde a vorbit despre mica sa afacere, dar și despre familia sa și planurile de Crăciun. Mezina fostului președinte Traian Băsescu a lansat o afacere online, cu hăinuțe pentru copii care să se asorteze cu cele ale părinților. Elena susține că experiența de mămică a trei copii a ajutat-o foarte mult.

”Sunt fascinată de copiii mei și mi-am dorit întotdeauna să fac ceva ce are legătură cu ei. Hainele nu sunt doar pentru mamă-fiică, ci și pentru mamă-fiu”, a spus Elena.

Celebra bruneta a povestit că ideea i-a venit la botezul Sofiei, când a vrut să se asorteze cu fiica ei. Iar apoi la botezul Anastasiei, Sofia și-a dorit să se îmbrace ca mama ei. ”Acum, Sofia este mare și vrea să fie ca mama. Spune tot timpul că vrea să fie ca mama. A început să-mi ia pantofii, dar i-am explicat cât este de periculos, să nu se accidenteze și a înțeles. Sofia este la vârsta la care vrea să schimbe cât mai multe ținute, se bucură la fiecare rochiță”, a spus Elena în emisiunea lui Măruță.

48082958_1991473694275490_2267469812886142976_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Fiica Laurei Cosoi a împlinit șase luni. Imagine adorabilă cu Rita, la prima ei plimbare cu săniuța

Va petrecere Crăciunul în București

Fiica fostului președinte spune că hăinuțele sunt gândite pentru a avantaja orice tip de siluetă: ”Eu știu foarte bine ce greu este să găsești o ținută pentru un eveniment după ce ai născut la o lună, două trei. Este foarte dificil. Sunt hăinuțe pentru copii, la prețuri pentru adulți”.

Elena a povestit și ce planuri are pentru sărbătorile de iarnă. Ea a precizat că de Crăciun va rămâne acasă, în București, alături de copiii ei.

”Cu trei copii, dacă vrei să pleci undeva, trebui să muți jumătate de casă. Nu este greu să fii mamă full time. Noi, femeile, pentru asta suntem făcute, să naștem copii, să-i creștem, nu mi se pare că trebuie să fiu transformată în eroină. Este ceva normal”, a spus Elena, precizând că Sofia și Traian se înțeleg foarte bine.

„Sofia și Traian junior se înțeleg foarte bine, se completează, se joacă împreună, nu trebuie să le găsesc partener de joacă. Pe Anastasia au acceptat-o de când era în burtică,” a spus Elena.

În mod surprinzător, în momentul în care Cătălin Măruță a întrebat-o dacă se gândește și la un al patrulea copil, Elena Băsescu a replicat fără să stea pe gânduri: ”Niciodată să nu spui niciodată”, lăsând de înțeles că își mai dorește un copil.

 

Citește și: