Cea de-a treia etapă de pe Drumul Soarelui, ultima din Columbia, s-a încheiat ieri cu o cursă pentru ultima șansă la care au participat echipele situate pe ultimele două locuri la întrecerea precedentă – Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Ionuț Rusu și George Sanda – plus cea de-a treia echipă votată de ceilalți concurenți, Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Inspirată de carnavalul flamboaiant din orașul Pasto, cursa i-a purtat pe concurenți pe un traseu presărat cu misiuni pline de surprize – de la bolurile cu supă greu digerabilă la pescuitul de păstrăvi și autostopul ce a părut de câteva ori aproape imposibil cu o mască uriașă de carnaval pe post de extra-bagaj.

La finalul cursei, pe ultimul loc s-au situat Edward și Cleopatra, cei pentru care soarele din curfăr a fost roșu, culoarea eliminării. Astfel, Cleduții au părăsit competiția după o seară la careu încărcată de emoții.

”Cu un ochi am plâns și cu unul am râs. Cred că unul dintre lucrurile cele mai importante pe care le-am învățat din experiența asta – făcând abstracție de incidentul de care am avut parte – a fost că poți să ai încredere în oamenii străini, care își împart cu tine puținul pe care-l au.

Am cunoscut oameni frumoși, cu care chiar am zis că ținem legătura – le-am spus că, dacă vor veni în România, îi primim cu brațele deschise la noi acasă.

Iar cel mai mult mi-a plăcut că am avut ocazia să ajutăm oameni și să-i bucurăm prin misiunile noastre”, a declarat Cleopatra.

Cei doi au dezvăluit că le-a părut rău, însă în același timp s-au bucurat, deoarece nu mai făceau față și au luat-o ca pe un semn divin.

”M-am și bucurat, dar mi-a părut rău. Plânsesem destul de dimineață. Mi-ar fi plăcut să mai stăm, însă e greu să ne recuperăm moralul și forțele. Dumnezeu atâta a vrut să stăm în competiția asta. Eu am simțit ca fiind un semn mare.”, a declarat Edward Sanda la America Express.

”A fost o experiență senzațională. Mulțumim întregii echipe pentru asta și concurenților, care sunt foarte buni”, a spus și Edward.

Chiar dacă într-o măsură și-ar mai fi dorit să continue cursa America Express, pe de altă parte, cei doi erau marcați de evenimentul care se întâmplase seara precedentă, când fuseseră amenințați cu pistolul.

„Vrem să spunem că astăzi cu greu am reușit să ne focusăm și să ne concentrăm atenția asupra competiției, din cauza celor întâmplate aseară. Am făcut-o defocusați total.”, a declarat Edward Sanda în cadrul emisiunii.

„Noi eram mândri de noi că am încheiat misiunea după problema de ieri. Dar am avut momente în care intram în joc și uitam. Important era să ne întoarcem în siguranță.”, a mai spus și Cleopatra Stratan.

Chiar dacă competiția este una foarte dură și pune constant la încercare toate aptitudinile concurenților, de la cele psihice, până la cele fizice, cei doi și-ar mai fi dorit să stea alături de colegii lor, deși de foarte multe ori competiția s-a arătat a fi extrem de dură.

„M-am și bucurat, dar mi-a și părut rău. Vă mulțumim tuturor care ne-au susținut. Ne-ar mai fi plăcut să stăm, dar e greu să ne recăpătăm morarul și forțele să mai putem duce acest show mai departe.”, a mai spus Edward Sanda.

Colegii, cu ochii în lacrimi

Chiar dacă este o competiție, concurenții America Express au legat o strângă relație unii între alții, motiv pentru care cu toții au primit cu tristețe vestea eliminării. Alexia Eram și mama Adei Galeș au fost cele care și-au exprimat cel mai mare regret, față de această eliminare.

„O să ne fie dor de ei, nu o să mai avem pe cine să punem pe locul doi după noi.”, mai spune Aris.

„Mi-a dat o lacrimă, pentru că mi-au fost super dragi în competiție.”, spune Alexia Eram.

„Suntem cu toții cu ochii în lacrimi, e prima dată când se produce o despărțire.”, a spus și mama Adei Galeș.

Mesajul Cleopatrei Statan și a lui Edward Sanda, după ce au părăsit competiția

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trecut prin provocări în competiția America Express, iar cei doi au mărturisit că reality show-ul le-a întărit relația.

Cleopatra Statan este cea care a scris un mesaj emoționant pe contul ei personal de Instagram, după ce a părăsit competiția alături de partenerul ei de viață. Cei doi susțin ca să recunoscători și onorați că am avut șansa să participe împreună la America Express și susțin că a fost o experiență atât cu lucruri bune, dar și rele.

”Pentru noi competiția se încheie aici, în Columbia! Suntem recunoscători și onorați că am avut șansa unică de a participa în America Express, mai ales împreună.

A fost o experiență în toate nuanțele: mai bune, mai rele, mai frumoase sau mai grele și chiar dacă am avut atâta noroc în competiție, cu siguranță va rămâne pentru noi experiența unică a vieții noastre! Mulțumim din suflet tuturor colegilor, prietenilor și oamenilor dragi, care ne-au susținut! Vă iubim!”, a scris Cleopatra Statan pe contul ei personal de Instagram.

au-fost-eliminatiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Îngroziți de “supa cu surprize”: „Se face din toate resturile…”

Probabil niciunul dintre concurenți nu va uita prea curând ”supa cu surprize” pe care au fost nevoiți să o mănânce. Echipele s-au îngrozit și nu au făcut față probei dificile. Iată, însă, cine a reușit să o termine.

Concret, felul de mâncare conținea ochi, creier, dar și fudulii.

Singurii care au reușit să mănânce supa au fost Ionuț și George, iar echipele formate din Cleopatra Stratan, Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au primit penalizări. Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu s-au atins de supă, iar cântăreața a mărturisit că arăta oribil.

Concurenții au făcut haz de necaz și au mărturisit că dacă Edward Sanda nu a mâncat supa înseamnă că a fost ceva rău, asta pentru că artistul obișnuia să mănânce destul de mult pe parcursul probelor.

”Am văzut ce era acolo și cum arăta. Zici că o vomitase cineva și ne-a pus-o în farfurie, așa arăta. Erau toate mărunțișurile posibile. Nu știi ce animal era acolo.”, a declarat Cleopatra Stratan la America Express.

Idilă la America Express. Laura Giurcanu și Aris, fiul Andreei Esca, sărutări pasionale în mașină. Dovada că au fost împreună și în vacanță

Eu mă uitam la supă și supa se uita la mine”

Încă de la începutul competiției, Iuliana Pepene i-a promis colegei sale că va mânca absolut orice din competiție. însă se pare că de această dată prezentatoarea TV nu a respectat promisiunea, astfel că nu s-a atins deloc de supă. La fel a procedat și Sonia Simionov.

”Eu mă uitam la supă și supa se uita la mine. Era ditai ochiul fiert pe care trebuia să-l mâncăm. Noi trebuie să mâncăm tot din farfuria aia, să nu lăsăm nimic.”, a declarat Iuliana Pepene la America Express.

Aventura America Express continuă duminica aceasta, de la ora 21:00, cu o nouă etapă: cele opt echipe rămase în concurs se vor alinia la startul primei curse din Ecuador, următoarea țară de pe Drumul Soarelui.

Vezi și Câţi bani au câştigat copiii Andreei Esca la America Express. Alexia şi Aris Eram au tras lozul câştigător: „Mama ne-a învăţat!” dar și Probleme mari în paradis! Iulia Albu și Mike s-au separat după experiența de la America Express. Cei doi au locuit separat: „Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca”

Citește și:

Cele mai noi imagini cu Dida Drăgan, la 77 de ani. Ce face în prezent „vocea de flacără a rock-ului românesc”

Ce spune Stela Enache despre muzica din ziua de azi, dar și despre influenceri: „O făcătură de oameni care nu au nimic de spus”