Surorile Matache au cântat live și în premieră „Jimmy Samurai”, prima lor colaborare, o piesă de pe albumul „Flex”, pe care Delia îl va lansa oficial pe 21 noiembrie.

delia-la-radio-zu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Oana și Delia „au aprins” Internetul și cu melodia, dar și cu ținutele. De fapt, cele mai multe comentarii au fost ațintite asupra Deliei. Deloc interesată de gura lumii, de comformism și de etichetă, artista a reușit o combinație vestimentară ieșită din comun, reușind să integreze în ținută și mult comentatele cizme „Big Yellow Boots”, pe care și le-a cumpărat în luna septembrie.

Încălțările, rezultate în urma colaborării dintre CROCS și MSCHF (brand american înființat în 2018), nu pot trece neobservate și au un preț pe măsură. Le-am găsit în magazinele online de lux, cu 1.177 euro.

„Papucii lui Tweety”, „Gumarii lui Mickey Mouse”, „pufuleți” sunt doar câteva dintre apelativele pe care le-au primit acele cizme, din partea internauților. De data aceasta, nu cizmele au stârnit rumoare, ci cagula mov, cu coarne, la care Delia a accesorizat o pereche de ochelari extravaganți. Solista a purtat un tricou verde, cămașă albastră, în carouri, și jeanși trei sferturi, dar piesele de rezistență au fost, evident, cizmele gigantice și cagula tricotată.

Majoritatea comentariilor sunt în tonul acestuia: „Doamne ferește, Delia, ce porcărie de piesă, și ce vestimentație urâtă ai! Păcat că prima ta piesă împreună cu sora ta sună așa. ORIBILĂ! În ultimi doi ani numai porcării de piese scoți, să fie la număr, păcat!”.

Conturile sociale pe care au fost publicate imaginile din studioul Radio Zu au fost asaltate de astfel de comentarii, iar Delia face haz pe seama acestor reacții. Mulți taxează și melodia, nu doar vestimentația. Relaxată, vedeta a apărut pe Stories într-un filmuleț, în care îmbină autoironia cu sarcasmul, încercând să le răspundă în acest mod celor care au jignit-o. „Lumea zice că-s Satana”, scrie Delia pe una dintre imaginile publicate pe Instagram.

Delia: „Și când te gândești că totul a plecat de la faptul că n-am avut chef să-mi fac părul”

„Suntem date dracului, suntem șmechere rău, Oana, nu știu de unde atâta talent. Să ai atâta haz, te epuizezi, adică n-ai cum. Mai sunt și bolnavă. Și bolnavă, și obosită, și proaspăt coborâtă de pe munte. În numele întregii echipe vreau să-mi cer scuze că, în această dimineață, la radio, nu mi-am chemat make-up artistul și nu s-a ocupat nimeni de păr, de hair-style și nu mi-am pus rochiță cu paiete”.

„Vă recomand să citiți comentariile din feed, de la ultima postare, de la live-ul de azi. Deci este cevaaa. Și când te gândești că totul a plecat de la faptul că n-am avut chef să-mi fac părul. Între timp, l-am spălat. Să ne bucurăm de partea bună, îmi place să vă scormonesc suflețelele. Îmi place…”, a mai spus Delia, pe Stories.

Și, pentru că o poză face cât o mie de cuvinte, artista a lăsat și această imagine pe Instagram, amintind faptul că în mitologie și în folclorul românesc există o mulțime de măști, obiceiuri și tradiții cel puțin la fel de înspăimântătoare ca ținuta ei de la Radio Zu.