Pe Dan Capatos îl vede toată lumea la TV, iar pe soția lui, Monica, o știm de pe rețelele sociale, unde este o prezență mai rară. De profesie jurnalist, cu multă vechime în branșă, Monica Capatos are o relație de aproape 24 de ani cu prezentatorul de la „Xtra Night Show”, iar împreună au un băiețel de aproape 13 ani, născut în februarie 2011.

Recent, Dan Capatos și soția lui au sărbătorit 19 ani de căsnicie, iar prezentatorul TV a anunțat acest lucru și pe pagina lui de Instagram. „De 19 ani cu acte în regulă”, a scris Capatos, în dreptul unei imagini cu el și Monica, în care apar îmbrățișați și zâmbitori.

dan-capatos-si-sotia-monicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Fiul lui Dan Capatos, campion la tenis, la 12 ani

Andrei Capatos, un adolescent frumușel și ambițios, are mari șanse să devină un jucător de tenis renumit. Iar acest lucru se vede în rezultatele sale. Legitimat la C.S. Dinamo București, Andrei se află acum pe locul 34 la categoria 14 ani, conform datelor publicate pe site-ul oficial al Federației Române de Tenis. Luna trecută, Andrei a ieșit campion la dublu și a obținut locul 3 la simplu, la FRT Cup Tennis Europe Junior Tour.

În vară, Andrei Capatos a reușit o altă performanță remarcabilă. La doar 12 ani, el s-a clasat pe locul 5 în clasamentul național de tenis și a obținut primul loc în cadrul primului său turneu la categoria U14.

„Din nou la început de drum: Categoria U14 FRT. Primul turneu, primul trofeu! După 2 ani de senzații intense, se încheie ciclul U12 FRT cu un onorant loc 5 în clasamentul național. Cu alte cuvinte, doar 4 au fost mai buni în România! Felicitări tuturor! Foarte mândru de tine, Andrei!”, a scris prezentatorul TV la postarea pe care a făcut-o atunci, Instagram.

”Facem totul cu pasiune, în fiecare zi o oră și jumătate, cu tot cu pregătire fizică, trei ore. Mai avem timp și de școală și chiar avem rezultate foarte bune (…) Mama mă susține cel mai mult. Mă susține și tata în tenis, dar el vrea mai mult fotbal. Încă mai speră”, povestea Andrei Capatos, anul trecut, la emisiunea „Showbiz report”.

sotia lui Dan capatos, in urma cu doi aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 7 / 13

Citește și: Ce băiat mare și frumos are Dan Capatos! Andrei este campion la 11 ani

Citește și: Dan Capatos, despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa: ”Începeau cursele pe pereți și tavan și ne picau în gură, efectiv. Nu greu, infernal de greu”