Recent, însă, vedeta s-a referit la acest subiect și a făcut declarații incendiare.

Concret, Monica Bîrlădeanu a precizat că omul care îi stă alături nu trebuie să fie cel care să-i rezolve ei problemele. Nu-și dorește așa ceva de la partenerul ei, chiar dacă multe alte femei au astfel de așteptări.

E genul de femeie care muncește pentru lucrurile materiale pe care vrea să le obțină și nu are nevoie de un bărbat pentru asta, a mai spus ea.

„Cred că societatea asta este obișnuită, sau a propus un tipar de femeie foarte obișnuită, ca bărbatul să fie o rezolvare și un răspuns la nevoile personale, să îi rezolve probleme, să îi cumpere mașină, să îi cumpere garderoba, să o ducă în vacanțe.

Eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile astea, le am, muncesc pentru ele. Mie mi se pare că tipul de femeie care sunt eu este că aleg să spun „DA” unui bărbat pentru că îl vreau, nu pentru că am nevoie de el. Nu am nevoie nici măcar să îmi rezolve problemele emoționale.”, a dezvăluit Monica Bîrlădeanu, recent, în cadrul unui podcast, conform Spynews.

actrita-are-44-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cine este iubitul Monicăi Bîrlădeanu

Chiar dacă nu a făcut referiri la actualul ei partener de viață, despre vedetă se știe că formează un cuplu cu medicul Valeriu Gheorghiță, care a devenit cunoscut în pandemie. Cei doi sunt împreună încă din vară, când presa mondenă a publicat o fotografie cu cei doi în vacanță în Bulgaria.

Ulterior, actrița a venit cu lămuriri, după ce, fără voia ei, a ajuns pe prima pagină a tabloidelor.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez”, scria actrița la acea vreme pe pagina sa de Facebook.

Între ea și iubitul ei e o diferență de 3 ani, ea având 44 de ani, iar el, 41.

În luna octombrie, cei doi s-au afișat, în mod oficial, pentru prima dată împreună. Actrița și directorul Spitalului SRI au participat la premiera filmului Libertate, ce a avut loc la Sala Palatului. Cei doi au venit împreună și au plecat împreună, iar apropierea dintre ei nu lăsa loc de îndoială cu privire la faptul că sunt un cuplu.

La plecare, la fel de relaxați, cei doi s-au îndreptat spre mașina cu care veniseră – au fost însoțiți de un alt cuplu la eveniment – și care urma să îi ducă acasă. În drumul spre mașină nu au lipsit gesturile tandre, Monica luându-și iubitul de mână, în timp ce acesta i-a zâmbit.

Ce nu ar accepta Monica Bîrlădeanu în relația cu iubitul ei: „Nu-i bai, că eu te iert!”

Cine este Valeriu Gheorghiță

Medicul Valeriu Gheorghiţă a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19. În prezent, iubitul Monicăi Bîrlădeanu face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, conform informațiilor publicate de Adevărul.

Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea boli infecţioase.

Vezi și Cum arată fratele Monicăi Bîrlădeanu. Între ei e o diferență de 6 ani. Mesajele care spun totul despre relația celor doi dar și Frumoasele cu povești triste. Mama Monicăi Bîrlădeanu a împlinit 70 de ani și arată fabulos. A trecut, însă, prin multe încercări

Citește și:

Mama Iulianei Tudor a murit subit. Mesajul dureros al vedetei. Zilele trecute, femeia, imobilizată în scaunul cu rotile, participa la lansarea cărții fiicei sale

Soția lui chef Gordon Ramsay a născut al șaselea copil la 49 de ani. Imagini cu mama și cu bebeșulul