Artista a mai avut parte de o întâmplare aparent inexplicabilă, cu ani în urmă, în perioada în care abia ajunsese la Paris.

Nu cunosștea pe nimeni acolo, nu avea parte de niciun ajutor, dar a venit unul ca prin minune, își amintește ea.

Rona Hartner a depășit cele mai dificile momente cu ajutorul credinței și, deși viața a pus-o la încercare de multe ori, artista nu și-a pierdut speranța. Vedeta spune că, în urmă cu mulți ani, a înțeles cât de mult o iubește Dumnezeu, după ce în viața ei a avut loc prima minune.

Rona Hartner susține că a învins cancerul din nou, deși se afla în stadiul patru cu metastaze: ”Medicii au găsit un remediu-miracol. E o minune mare de tot!”

Ajutor venit din senin

Artista a povestit că, în urmă cu mulți ani, pe când ajunsese în Paris pentru o filmare, a cunoscut un bărbat de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Chiar dacă părea o nebunie, Rona Hartner a decis să rămână în Paris cel puțin pentru o perioadă. Nu cunoștea însă pe nimeni și nu avea nici bani. Nu și-a pierdut însă speranța că lucrurile se vor rezolva într-un fel. Și așa a fost.

Artista a mers și s-a rugat la o biserică din Paris, dorindu-și să găsească un apartament aproape de locuința bărbatului de care se îndrăgostise.

„Eu nu cunoșteam Parisul decât cu taxiul, adică, eu nu știam să mă descurc. Și zic: «Te rog frumos, dă-mi un apartament gratis, trei luni, până îmi intră banii de la alte filme, să pot să rămân».

A doua zi, un tip care era născut în aceeași zi cu botezul meu catolic, de Sfânta Agatha, Philippe Rochet, este acum în Rai, n-am uitat niciodată și ani de zile l-am sunat de ziua lui… A doua zi un tip pe care nu-l cunoșteam mi-a dat un apartament gratis”, a povestit Rona Hartner, în emisiunea „Duet cu Alexandra”, conform Spynews.

cum arata viata ronei hartner dupa ce s-a vindecat de cancerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

De acolo nu a mai urmat decât o poveste de dragoste intensă, dar care s-a terminat cu mulți ani în urmă.

„Și, a doua zi, am avut un apartament gratis, pe strada perpendiculară cu iubitul meu. Ne vedeam pe stradă, din greșeală, că, pe vremea aia, nu aveam nici telefon, nici nimic. Ne vedeam din greșeală și era cea mai mișto iubire de dragoste”, a mai spus artista pentru sursa citată anterior.

Vezi și Cum arată viața Ronei Hartner după ce s-a vindecat pentru a doua oară de cancer. Artista a bifat o nouă reușită, la 50 de ani!

Citește și:

Sharon Stone, o dramă secretă și sechele pe viață: „Sunt o angajată cu dizabilități și din cauza asta nu primesc multe joburi”. Ce i s-a întâmplat actriței

Andreea Esca și regulile ei de alimentație, de la care nu se abate. Asocierile sunt cele mai importante! De la ce nu se poate abține