Decizia în procesul intentat de Alin Ionescu Cristinei Spătar a fost pronunțată în 13 noiembrie, la aproximativ un an de judecată, la Judecătoria Sectorului 1 București.

Alin Ionescu nu a reușit însă să convingă instanța, drept pentru care e bun de plată. Milionarul, tatăl copiilor, poate însă să facă apel dacă e nemulțumit de decizie, pentru că aceasta nu e una definitivă.

Alin Ionescu a cerut reducerea pensiei alimentare. Despre ce sumă este vorba

Amintim că artista a fost reclamată de afaceristul milionar după ce vedeta i-a cerut acestuia să plătească pensie alimentară copiilor minori pe care îi au împreună, Aida și Albert.

Alin Ionescu a cerut reducerea pensiei alimentare, asumată chiar de el inițial la 500 de euro pentru fiecare dintre cei doi copii – 1.000 de euro în total.

„Nu, nu se poate avea niciun fel de relație. Suntem în continuare în proces. A cerut reducerea pensiei alimentare. Asta, după ce la divorţ s-a oferit să plătească 500 de euro fiecărui copil. Deci, în total 1000 de euro ar fi trebuit să plătească lunar pentru ambii copii.

După ce am câştigat procesul, a făcut o cerere din care reieşea că el are trei copii şi vrea să ofere fiecărui copil câte 50 de euro. El crede că aşa se cresc copiii”, a declarat Cristina Spătar, conform FANATIK.ro.

cristina-spatar-si-cei-doi-copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Fostul soț al Cristinei spătar nu ar fi plătit niciodată pensie alimentară

Mai mult decât atât, regina R&B a mărturisit că fostul ei soț, deși milionar, nu a plătit niciodată pensia alimentară pentru copiii săi.

„Bineînţeles că nu plăteşte nimic. Niciodată nu a plătit pensia alimentară. Din acest motiv suntem în continuare în proces.

Vreau să le obţin copiilor aceşti bănuţi, nu pentru mine, ci pentru ei, pentru că este dreptul lor. Vreau să lupt pentru ei, pentru că sunt banii lor.

Eu mi-am crescut copiii singură, fără nicio problemă. Chiar ei mi-au spus că şi-ar dori aceşti bani, să îi aibă pe un card”, a mai precizat artista pentru sursa citată.

După divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar s-a recăsătorit tot cu un milionar, Vicențiu Mocanu.

Vezi și Cristina Spătar a împlinit 51 de ani și a fost răsfățată ca o regină de soțul milionar. Cadoul este ieșit din comun: un bloc! dar și Cristina Spătar, cadou extravagant de 8 martie! Cum i-a adus soțul Vicențiu Mocanu un zâmbet mare pe față sau Cristina Spătar, cadou de 300.000 de euro de la soțul milionar. Cum arată surpriza de Valentine’s Day

Citește și:

Delia și ținuta cu care a șocat Internetul: „Lumea zice că-s Satana”. Cagula cu coarne și cizmele gigantice au stârnit un val de reacții. Cum a răspuns solista

Gabriela și Dani Oțil și-au luat o altă pisică, după ce Gălușcă și Cenușă au murit: „Vi-l prezint pe Caisă, un motănel de 2 luni”