Actorul din ”Magic Mike” a postat pe rețelele de socializare o fotografie alb-negru în care el și Lulu aleargă fericiți pe malul oceanului. ”Ne vom vedea din nou, fetițo! Dar întotdeauna vei fi cu mine! Întotdeauna!”, a scris actorul de 38 de ani.

 

View this post on Instagram

 

I’ll see you again baby girl. But you’ll always be with me. Always. Thank you Norman jean Roy for this memory.

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Și cea care i-a fost soție lui Tatum a postat pe Instagram mai multe instantanee cu Lulu, dezvăluind că aceasta suferea de cancer. Pot fi văzute fotografii în care Dewan doarme cu cățelușa, poze în care Lulu se joacă cu copilul cuplului, o fetiță pe nume Everly, imagini cu Lulu când era doar un pui și chiar o înregistrare în care cățelușa își manifestă afecțiunea pentru Everly.

”Pentru dulcea și neînfricata noastră Lulu… Multumim că ai fost cel mai bun câine din întreaga lume și că te-ai luptat atât de mult cu cancerul”, a scris Dewan. ”Mulțumim pentru iubirea ta nesfârșită, pentru că ne-ai protejat, pentru faptul că ai fost atât de amuzantă. Mulțumim pentru aventurile pe care le-am trăit împreună”, a mai scris aceasta.

”Să spun că am inima sfărâmată e puțin, nici nu se apropie de ceea ce simt. Dar vei trăi pentru totdeauna în inimile și amintirile noastre… Zbori, înger drag!”, a mai scris ea.

Vezi și Channing Tatum se desparte de soție! Formau unul dintre cele mai frumoase și trainice cupluri de la Hollywood

Citește și: