Dida Drăgan va urca pe scenă pe 14 noiembrie, la Sala Palatului, fiind invitată de onoare în cadrul concertului „Adrian, din inimă, Enache! E o nebunie”. Adrian Enache a publicat pe Facebook imagini de la repetiții, cu marea solistă a muzicii românești, și trebuie să recunoaștem că Dida Drăgan a rămas aceeași artistă specială, din toate punctele de vedere. Într-o poză apare alături de Enache și de solista Elena Perianu, nimeni alta decât colega Crinei Mardare din grupul Stereo.

adrian-enache-dida-dragan-elena-perianuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Îmbrăcată în negru, ca de fiecare dată, tunsă scurt, purtând beretă și ruj roșu închis, cu vorbele la ea, Dida Drăgan a fost, parcă, ocolită de trecerea timpului. A fost numită „vocea de flacără a rock-ului românesc” și pe bună dreptate.

Sunt bucuroasă că pe 14 noiembrie mă întâlnesc cu dumnealui, pe care îl iubesc foarte tare. Întotdeauna l-am apărat, pentru că este un artist adevărat, este un artist care nu zumzăie, el chiar cântă„, a spus Dida Drăgan despre Adrian Enache, chiar la repetiții (video mai jos).

„După spectacolul sold out de anul trecut, scena Sălii Palatului va fi din nou pregătită pentru „O nebunie”, cu multe surprize! Un show plin de adrenalină, în manieră pop-rock, cu piese naționale și internaționale interpretate de mari voci, însoțite live de trupa condusă de Dan Dimitriu și baletul High Class!

Special guest star: 𝐃𝐢𝐝𝐚 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐚𝐧! „Sunt onorat, emoționat și profund recunoscător să o am alături de mine, pe scena Sălii Palatului și să cântăm împreună, pe cea a cărei voce împletește forța și sensibilitatea în melodii ca „Rug” sau „Deschideți poarta soarelui”, inconfundabila, Dida Drăgan!

Trei mari voci feminine aflate în top, urcă pe scena alături de Adrian Enache: Theo Rose, Alexandra Ungureanu și Bella Santiago. Un spectacol din care nu lipsesc șlagărele reorchestrate în maniera proprie din repertoriul proiectului lui Adrian Enache, cu Diana Enache și Rareș Varniote.

Momente de virtuozitate cu Nicu Patoi la chitară și Flavius Teodosiu la saxofon! Cu participarea extraordinară a trupei Krypton și a corului de copii condus de Cristina Manoliu. Regia: 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐈𝐨𝐫𝐝𝐚𝐜𝐡𝐢𝐨𝐚𝐢𝐞”, este mesajul lui Adrian Enache, despre concertul din 14 noiembrie.

Dida Drăgan (cu bască, în centru), alături de colegii de generație. Poza este realizată în martie 2023SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 7 / 13

Dida Drăgan a negat că ar fi avut cancer

Într-un interviu din 2021, Dida Drăgan a negat vehement zvonurile că ar fi fost bolnavă de cancer și că ar fi mers în Elveția, ca să se trateze. ”Fraților, nu sunt bolnavă, sunt bine, nu renunț la scenă, până când plec pe câmpiile cerești, eu altceva n-am să fac! S-a spus că, de 14 ani, mă tot tratez de cancer, de unde această știre lansată de oameni răi? Am lumea mea, unde e loc doar de fiul meu, de muzică și de cei câțiva prieteni”, a declarat Dida Drăgan pentru Playtech.ro.

Ce spune Dida Drăgan despre fiul ei și al lui Florin Ochescu

Puțini știu că Florin Ochescu (71 de ani), chitarist, artist și în prezent soțul Silviei Dumitrescu, s-a iubit în tinerețe cu solista Dida Drăgan, proaspăt ieșită, în 1979, dintr-o căsnicie cu Petre Magdin. A fost o relație de mai bine de un deceniu, fără acte, dar cu multă pasiune, din care a rezultat un băiat.

Astfel, Dida Drăgan și Florin Ochescu au rămas în relații civilizate de dragul fiului lor, Florin Junior (40 de ani), care mulți ani a locuit în Elveția, cu celebra lui mamă. Silvia Dumitrescu (64 de ani) și Florin Ochescu s-au căsătorit în 1993, iar împreună un fiu, pe Iulian Ochescu, în vârstă de 31 de ani, de profesie pianist.

”Știu că se spune că ea mi-ar fi furat bărbatul pe Florin Ochescu. El este tatăl băiatul meu, este un tată implicat, am rămas în relații bune. Fiul nostru este traducător, a studiat în Elveția, dar s-a întors în România, păcat că nu continuă activitatea noastră muzicală, este tare talentat, ne-a moștenit.

Nu Silvia Dumitrescu mi-a furat bărbatul, Florin Ochescu a ales-o, eu am rămas cu copilul nostru, de doar trei ani. Care e problema? Eu nu o să acuz niciodată pe nimeni, ce a fost a fost!”, a mai declarat artista pentru sursa anterior menționată.

Citește și: Ce spune Stela Enache despre muzica din ziua de azi, dar și despre influenceri: „O făcătură de oameni care nu au nimic de spus”

Citește și: Dida Drăgan, radiografia unui destin tumultuos: ”Am vrut să-mi iau viața de mai multe ori”. Ce a salvat-o

Citește și: 4 soliste din Epoca de Aur și complicata lor viață amoroasă. Ce mult au suferit din dragoste Angela Similea, Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Dida Drăgan!