Rosie și Jason trăiesc o frumoasă poveste de iubire de 8 ani de zile și au împreună un băiețel, în vârstă de un an jumătate. Cei doi au decis să facă anunțul mult așteptat și se căsătoresc de Revelion la Hollywood Hills.

Rosie este un fotomodel de succes și are 31 de ani. Jason este cu 20 de ani mai mare și este un actor celebru, mai ales  pentru seria „Fast & Furious”. Cei doi au început să se întâlnească din 2010, iar în 2016 s-au logodit. Rosie a apărut pe covorul roșu cu un inel cu diamant, în valoare de 300.000 de dolari. La scurt timp, în februarie 2017, superba blondă a anunțat că este însărcinată, iar după 4 luni a venit pe lume Jack Oscar Statham.

Petrecerea va avea loc în vila lor de la Hollywood

„Am fost atât de concentrați pe muncă atâta timp, iar apoi a venit Jack. Am tot vorbit despre ea (n.r. nuntă). Ne-am tot gândit, dar nu era o prioritate mare pentru nou, nou suntem foarte fericiți. Ne-am gândit că ar fi mai amuzant să o facem când bebelușul va mai crește un pic ca să putem să-l implicăm și pe el în nuntă”, a declarat Rosie pentru Harper’s Bazaar.

Așadar, se pare că Rosie și Jason sunt acum pregătiți și ndrăgitul cuplu face deja pregătirile de nuntă ce va avea loc de Revelion în vila lor din Hollywood Hills.

Citește și: