La 73 de ani, Stela Enache este una dintre cele mai apreciate artiste, chiar și în ziua de azi. Și-a închinat întreaga viață muzicii, pe care a studiat-o de mică, încântând milioane de oameni cu vocea sa inconfundabilă.

Tocmai pentru că muzica e viața ei, artista are o părere tranșantă despre cum se face muzica din ziua de azi.

„S-au schimbat datele problemei și-n materie de muzică. Noi puneam preț pe melodie, pentru a transmite un sentiment, să faci să vibreze coarda celui care ascultă.

Din punct de vedere tehnic se stă mult mai bine, dar ca și conținut, foarte prost.

Am observat însă o tendință de a relua refrenele vechi și de a face o nouă melodie, ceea ce înseamnă că acele piese vechi și-au lăsat amprenta”, a spus artista, care încă susține concerte.

Cu toate acestea, cântăreața e conștientă că fiecare carieră are și un sfârșit și nu ar vrea ca, vreodată, să alunece în derizoriu.

„Fac o selecție foarte riguroasă. Sunt și foarte atentă, pentru că sunt un om cu picioarele pe pământ, știu că orice început are și un sfârșit. Trebuie să fii atentă, să nu cazi în derizoriu”, a declarat artista pentru Cancan.

Stela Enache, despre melodia ”Ani de liceu”. Cine a avut ideea

Văduvă de 14 ani. Nu și-a refăcut viața și nici nu vrea

În urmă cu 14 ani, Stela Enache a rămas văduvă. De atunci, artista a refuzat să își mai refacă viața alături de un alt bărbat. Aceasta recunoaște că s-a concentrat doar pe muzică și a petrecut timp împreună cu copiii săi aflați peste hotare.

”Nu există așa ceva. După Florin Bogardo nu mai poate să încapă nimeni în viața mea. Eu nu sufăr de singurătate, am foarte mulți prieteni. Nu pot să fiu cu altcineva, ar trebui să fac mereu comparație și nimeni nu se compară cu el, nimeni în toată lumea asta. Mi-am canalizat gândurile spre muzică, spre copii… Eu chiar nu mă plictisesc singură…”, spunea Stela Enache pentru Ego.

are-73-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Dă de pământ cu influencerii

Artista are o părere clară și când vine vorba despre influenceri (așa cum este și Dorian Popa, prins recent drogat la volan), un termen care, până nu demult, nici nu exista. În viziunea ei, aceștia nu au mare lucru de zis. Ba unii mai sunt și o influență proastă pentru generația tânără.

„Influența lor e foarte proastă. Noi am avut influenceri din cărți și învățam din cărți. Acolo aveam etalonul pe care voiam să-l atingem, personalitățile după care ne luam.

Acești influenceri reprezintă o făcătură de niște oameni care nu au nimic de spus, decât să-i învețe la rău”, a explicat Stela Enache, care consideră că influencerii fac mai mult rău decât bine.

Așa-zisa libertate își spune cuvântul!”

„Aceste persoane ar trebui să aibă mai mare atenție față de ei înșiși și mai ales față de acești copii pe care-i educă. Să fie un etalon, curați ca lacrima, să nu fie prinși niciodată pe picior greșit. Și în niciun caz să facă ceea ce fac.

Condițiile sunt foarte grele, această așa-zisă libertate își spune cuvântul. Și nu mai există acea rigurozitate a societății, a școlilor, a părintelui. Pe vremea mea ne ciocăneau și acasă, și la școală”, a mai spus cântăreața, cu referire directă la Dorian Popa.

Stela Enache a împlinit 73 de ani! Motivul pentru care nu și-a refăcut viata după moartea soțului. Scrisoarea care le-a pecetluit soarta. De când e văduvă cântăreața

Vezi și Stela Enache arată impecabil la 73 de ani! Ce a scos definitiv din meniu ca să se mențină la 58 kg

Citește și:

Actrița Mariana Mihuț a împlinit 81 de ani. Emoții, flori și aplauze, pe scenă la Bulandra

Anca Țurcașiu, rețetă de murături: „Sunt preferatele mele. Am muncit 5 minute!”