Președintele Franței Emmanuel Macron și Brigitte Macron i-au primit, zilele trecut, la palatul Elysee, pe președintele ucrainean Volodymyr Zelensky și soția sa, Olena Zelenska, la un prânz oficial. Însă, de departe prima doamnă a Franței a atras toate privirile.


Deși prima doamnă a Ucrainei este mult mai tânără decât Brigitte, având doar 43 de ani, aceasta a fost pusă în umbră de soția lui Emmanuel Macron, care a atras admirația tuturor cu ținuta ei. Brigitte a ieșit în întâmpinarea cuplului prezidențial în fața palatului Elysee, iar imaginile cu ea s-au viralizat pe rețelele de socializare. Ea a optat pentru o rochie de primăvară îndrăzneață, navy, până la genunchi pentru a respecta protocolul, care pe piept aveae logo-ul Louis Vuitton, înconjurat de un romb galben intens și alb contrastant. De asemenea, îmbrăcămintea și-a asortat-o cu încălțămintea, purtând o pereche de pantofi negri cu albi, cu un design unic și cu o curea încrucișată pe picior.

Emmanuel Macron and Volodymyr Zelensky – ParisSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Doamna Macron este un adevărat etalon de eleganță și nu mai e un secret pentru nimeni că brandul ei preferat este Louis Vuitton. Mai mult, Brigitte pare că a întinerit peste noapte și nu-și arată deloc vârsta, ridurile abia fiind vizibile acum pe fața ei. Se pare că Brigitte ar fi apelat la câteva metode de întindere a pielii și de rejuvenare facială în această pandemie.

Brigitte Macron a devenit una dintre cele mai iubite Prime Doamne din Hexagon, deși la început a fost aspru criticată pentru relația ei atipică cu Emmanuel Macron (43 de ani), între ei fiind o diferență de vârstă de 25 de ani. Aceasta i-a cucerit repede pe francezi atât cu eleganța ei, cât și pentru faptul că este o primă doamnă foarte activă.

Prima doamnă a Franței are foarte mare grijă de silueta ei. În fiecare dimineață, imediat cum se trezește, Brigitte se antrenează o oră pe bicicletă. În plus, în fiecare zi iese la plimbare și evită să mănânce carne, preferând să consume mai mult legume.

Pe fondul tensiunilor cu Rusia, liderul de la Kiev a fost primit la palatul Elysée, în Paris, de omologul său francez, Emmanuel Macron. După un prânz de lucru între cei doi preşedinţi, Macron şi Zelenski au purtat o videoconferinţă cu cancelara germană Angela Merkel. In urma acesteia, cei trei lideri au chemat Rusia să-şi retragă trupele de la frontiera ucraineană.

Foto: Profimedia

Citește și:

Sore a dezvăluit secretul siluetei ei și a spus câte kilograme are. Cum reușește vedeta să se mențină

Prima declarație a reginei după înmormântarea soțului ei, prințul Philip. Are parte de cea mai tristă aniversare