Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României, a fost contestat pe rețelele de socializare de fanii celorlalți finaliști, însă acesta a dezvăluit în emisiunea „Vorbește lumea” că nu se aștepta să câștige, dar se bucură că cei-i de acasă l-au votat.

„A fost o experiență unică, dar și epuizantă. Încă nu realizez ce se întâmplă. Efectiv, nu m-am gândit la premiu nicio secundă. (…) Nu mă așteptam. Nu mă așteptam pentru că eu nu am pregătire, nu am făcut studii muzicale, în schimb știam că  celălalte fete au o tehnică impecabilă. Recunosc asta. Nu am spus nicio secundă că sunt cel mai bun cântăreț. Până la urmă m-a votat publicul și le mulțumesc pentru asta. A fost o surpriză că am luat trofeul. „, a declarat Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018.

Bogdan Ioan a fost la un pas să nu participe la Vocea României

 

Bogdan a mărturisit că s-a înțeles foarte bine cu Smiley și l-a impresionat pentru că era mereu faorte pozitiv. „Exact cum l-am vazut la tv, așa este ți în realitate. Este un tip foarte modest și îi ajută și pe alții care sunt la început de drum. (…) Mă bucur că am avut ocazia să-l cunosc și să lucrez cu el și sper să mai lucrăm și de acum încolo” , a spus Bogdan.

Bogdan Ioan a așteptat patru ani până s-a înscris la emisiune și  a mai dezvăluit că a fost la un pas să nu participe la Vocea României, însă nu a mai amânat pentru că a insistat tatăl lui.

„Am terminat facultatea în februarie. Înainte să mă înscriu la Vocea vorbeam cu tata și i-am spus, hai să mai stau un an să mă apuc de pregătire pentru că știam că în concurs sunt voci foarte bune din punct de vedere tehnic. Am zis că dacă acum particip, particip o singură dată și am avut un feeling să mai stau un an. Tata mi-a zis, băi, stii care-i treaba?! Ai 28 de ani! Du-te înainte, ce o fi, o fi”, a mai spus câștigătorul Vocea României.

Câștigătorul Vocea României a dezvăluit și ce planuri de viitor are. „Vreau să mă duc acasă de sărbători, să stau cu ai mei, să mă liniștesc și să-mi încarc bateriile și începând cu 2019 vreau să mă pun pe studiu serios. Și mi se pare că acum am o responsabilitate, adică trebuie să vadă oamenii că nu a fost în zadar că mi-au dat un vot și că m-au susținut. Vreau să devin din ce în ce mai bun și de ce nu să apar cu piese proprii, să am concerte”, a mai declarat tânărul.

Citește și: