Se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să mai acorde încă o șansă poveștii lor de iubire, iar afaceristul are planuri mari de viitor cu partenera lui.

Încă de la început, relația lor a fost presărată cu astfel de momente, nefiind prima dată nici când cei doi anunță că se despart definitiv, nici când aleg să se împace în văzul lumii.

Recent, cei doi au fost surprinși împreună la o petrecere, deși susțineau sus și tare că între ei nu mai e nicio cale de împăcare, scrie Click!. Cumva, Bianca și Gabi ajung la finalul zilei tot unul în brațele celuilalt, însă.

Mai mult, Bădălău a publicat recent pe contul său de Instagram un mesaj care face trimitere directă la partenera lui de viață. Se pare că acesta are planuri de viitor cu Bianca Drăgușanu, în ciuda problemlor relaționale prin care tot trec în ultima perioadă și în couda faptului că el e în plin divorț.

Mesajul lui Gabi Bădălău, după împăcarea cu Bianca Drăgușanu

Deși au ales să fie discreți pe rețelele de socializare în privința imaginilor de cuplu, se pare că Gabi face, în continuare, pași mari în ceea ce privește relația cu Bianca Drăgușanu. Rămâne de văzut, însă, dacă de această dată relația acestora nu se va termina tot printr-o despărțire anunțată cu surle și trâmbițe.

„Ești pregătită să iubești?!”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram, semn că are așteptări și planuri de viitor în ceea ce o privește pe partenera lui. Între timp însă, afaceristul este prins în continuare cu divorțul de Claudia Pătrășcanu.

Cei doi apar în acte în continuare ca fiind căsătoriți, deși s-au despărțit cu scandal. Momentan însă, divorțul nu s-a pronunțat, cei doi judecându-se în instanță. Cei doi foști parteneri au doi băieți împreună.

Bianca Drăgușanu ar fi vrut să fie chirurg estetician: „Eu studiez atent lucrul ăsta”

Bianca Drăgușanu a împărtășit cu lumea întreagă pasiunea ei pentru operațiile estetice, dar se pare că nu îi place să fie doar pacient. Diva a dezvăluit că și-ar fi dorit să fie medic estetician, dacă ar avea altă vârstă.

În cadrul apariției de miercuri seara de la Xtra Night Show, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că ar fi vrut să fie medic estetician, dacă era mai tânără. Vedeta susține că pasiunea ei pentru operațiile estetice trece dincolo de plăcerea de a și le face, ea fiind interesată în procesul propriu-zis.

Vorbind despre intervenția recentă pe care și-a făcut-o la nivelul buzelor, Bianca a mărturisit că este un ”student” conștiincios în ceea ce privește intervențiile estetice. Atât de mult îi place procesul, încât susține că ar fi fost un medic estetician foarte bun.

„Dacă aș fi putut să dau timpul înapoi, cu siguranță eram un medic estetician foarte bun. Eu studiez atent lucru ăsta și când mă duc să-mi fac o intervenție, eu îi spun medicului pașii pe care urmează să-i facă. (…) Mi-ar fi plăcut să fiu chirurg estetician.”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Vedeta a asistat la mai multe intervenții estetice

Pe lângă cele făcute pe propria piele, blondina a avut dorința de a asista la operațiile estetice ale altora, chiar în timpul intervențiilor. Fostul ei medic estetician i-a permis să asiste la câteva astfel de operații, iar Bianca se declară complet fascinată.

„Cunosc foarte multe lucruri. Am stat aproape de Doboș, care îmi era și prieten și care îmi făcea absolut tot ce voiam. Mai mult decât atât, eram pasionată și mă duceam cu el în sala de operație. (…) Eu stăteam lângă el și mă uitam și filmam. Alți oameni n-ar putea să facă asta. la unii li se face rău când văd acul sau sânge”, a adăugat vedeta.

Vezi și Bianca Drăgușanu, trucul Feng-shui care a îmbogățit-o: „Culoarea portofelului contează foarte mult!”

Citește și:

Mara Bănică, prima fotografie cu chipul fetiței sale! Vedeta a explicat cu lux de amănunte și ce dietă ține. Câte kilograme are la o lună de când a născut

Volodimir Zelensky, drumul de la actor de comedie la erou. Și-a prevăzut soarta acum 18 ani?