Bianca Drăgușanu a postat mai multe imagini cu Oana, cea la adresa căreia vedeta are numai cuvinte de laudă. Cele două au o relație apropiată, fapt declarat de fosta soție a lui Victor Slav în mai multe ocazii.

Mesajul transmis de Bianca Drăgușanu surorii sale, Oana

Dacă Bianca Drăgușanu este în lumina reflectoarelor de ani buni, sora ei a preferat să rămână departe de lumea mondenă, chiar dacă la un moment dat a devenit vizibilă grație unei emisiuni, la care a participat cu sora ei, Bianca.

Oana este discretă și puține au fost momentele în care și-a dorit să apară la televizor.

„Ar trebui să ne facem mai multe poze împreună. Ar trebui să ne spunem mai des „Te iubesc”. Te iubesc și îți mulțumesc că ești mereu lângă mine, ești prietena mea cea mai bună, ești puternică, ești corectă, ești devotată, ești minunată, ești perfectă și ești sora mea, Oana!

Te iubesc și la mulți ani sănătoși și frumoși”, a scris Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Au participat împreună la Asia Express

În 2019, Bianca Drăgușanu și Oana au acceptat provocarea lansată de Asia Express. Chiar dacă sora vedetei și-a mai dorit la acel moment să mai rămână în competiție, cele două au decis că este mai bine să părăsească emisiunea, ceea ce s-a și întâmplat la două săptămâni de la începutul reality show-ului.

De altfel, o parte dintre imaginile postate de Bianca Drăgușanu de ziua de naștere a surorii sale sunt din perioada respectivă.

bianca-si-oana-dragusanuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Ambele au copii dintr-un fost mariaj

Cele două surori nu au fost cele mai norocoase în dragoste dacă ne gândim că relațiile lor s-au sfârșit. Atât Bianca, cât și Oana au copii dintr-un fost mariaj.

Oana, care și ea este femeie de afaceri, tot hainele fiind hobby-ul din care scoate bani, apare foarte des alături de copiii ei. Ea are un băiețel dintr-o căsnicie termină cu divorț și a devenit pentru a doua oară mamă alături de actualul iubit.

Dacă Bianca are o relație bună cu fostul soț, Victor Slav, tatăl copilului Oanei lipsește din fotografiile publicate de aceasta pe rețelele de socializare.

Pe de altă parte, tânăra nici nu a dorit să facă declarații în acest sens de-a lungul timpului și a preferat să fie discretă cu viața personală.

Se vede însă din imagini că este o femeie frumoasă și că nu este nici ea străină de bisturiu.

Vezi și Mama și sora Biancăi, transformate total după ce au prins gustul intervențiilor estetice. Femeile Drăgușanu s-au reunit la petrecerea micuței Sofia

Citește și:

Rona Hartner, nou diagnostic îngrijorător. Ce se întâmplă cu artista

Dieta lui Aurelian Temișan, la 51 de ani, și mâncărurile copilăriei, la care nu poate renunța: „Într-o săptămână pot să iau 8-10 kilograme liniștit”