Barbra Streisand, nume mare la Hollywood, nominaliztă la Oscar de 14 ori și deținătoarea a două statuete, vorbește despre bărbații pe care i-a iubit, în noua ei carte de memorii, intitulată „My Name is Barbra”.

Artista a avut relații cu fostul tenismen Andre Agassi, cu producătorul de film Jon Peters, cu actorii Ryan O’Neal și Elliott Gould, dar și cu fostul prim ministru canadian Pierre Trudeau, decedat în anul 2000.

Streisand este considerată una dintre cele mai de succes și influente actrițe și cântărețe din lume. Este o figură iconică în industria filmului, iar viața ei personală a fost mereu în centrul atenției.

Barbra Streisand și Robert Redford, iubire în film și dincolo de el?

Barbra Streisand și Robert Redford au creat în filmul „Cei Mai Frumoși Ani” (The Way We Were) iubirea idilică la care visa toată lumea. Pelicula, regizată de Sidney Pollack, în 1973, a rămas la loc de cinste în istoria cinematografiei, iar relația dintre cei doi actori a stârnit intrigi și mister.

Au continuat Barbra Streisand și Robert Redford iubirea și dincolo de marele ecran? Aceasta este întrebarea care nici azi nu are un răspuns clar, nici măcar în autobiografia artistei, care în trecut a recunoscut, însă, că a fost îndrăgostită de Robert Redford.

„Nu vei găsi răspunsul la singura întrebare care a ținut milioane de femei și bărbați în suspans, timp de jumătate de secol. Aproape o mie de pagini autobiografice, dar dacă speri să afli dacă Hubbell Gardiner (Robert Redford) și Katie Moroksky (Barbra Streisand) vor rămâne, în cele din urmă, împreună, păstrează-ți speranța, pentru că nu vor exista dezvăluiri”, notează jurnaliștii de la Oggi.it, care au scris despre autobiografia divei.

„Pe acel platou de filmare, Barbra și Robert au jucat o poveste de dragoste nebună. O interpretare autentică, până în punctul în care – spune legenda – Barbra l-a forțat pe regizorul Sydney Pollack să filmeze o banală scenă de pat timp de două zile, depășind, astfel, bugetul alocat producției… Poate că acel sentiment a alunecat și dincolo de peliculă?”, mai scriu jurnaliștii de la Oggi.

*EXCLUSIVE* Barbra Streisand and James Brolin have a date nite dinner at Giorgio BaldiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Iubirile din viața actriței Barbra Streisand

Căsnicia cu Elliott Gould

Prima relație semnificativă a lui Streisand a fost cu actorul Elliott Gould (85 de ani). Cei doi s-au întâlnit în 1963, pe platourile de filmare ale filmului „Funny Girl”. S-au căsătorit în același an și au avut un fiu, Jason, acum în vârstă de 57 de ani. Căsătoria lor s-a încheiat în 1971.

Barbra Streisand și Jon Peters, în 1976. Foto: Profimedia

Relațiile cu Pierre Trudeau, Ryan O’Neal și Jon Peters

După divorțul de Elliott Gould, Streisand a început o relație scurtă cu Pierre Trudeau, la acel moment premierul Canadei. A urmat o idilă cu actorul Ryan O’Neal (82 de ani), în 1972, pe când ambii jucau în comedia „What’s Up, Doc?”, apoi o logodnă cu producătorul de film Jon Peters (78 de ani). Cei doi au fost împreună în perioada 1973-1983.

Barbra Streisand, Andre Agassi (în centru) și Michael Bolton, în 1992, la U.S Open. Foto: Profimedia

Relația controversată cu Andre Agassi

Andre Agassi şi Barbra Streisand au avut o relația care a stârnit controverse în anii ’90. La acea vreme, jucătorul de tenis avea 22 de ani, iar Barbra, 50 de ani. În autobiografia sa, Agassi a povestit cât de mult a fost fascinat de Barbara şi de vocea ei.

Căsătoria cu James Brolin

În 1998, Streisand s-a căsătorit cu actorul James Brolin (83 de ani). Cei doi sunt împreună și azi și trăiesc în Malibu, California.

Citește și: Cum e să fii căsătorit cu Barbra Streisand. N-ai să crezi cum și-a cunoscut soțul. Ce face pentru a menține vie pasiunea la peste 70 de ani

Citește și: 20 de lucruri pe care nu le știai despre Meryl Streep, regina absolută de la Hollywood. A fost majoretă, și-a dorit să dea la Drept și e căsătorită de peste patru decenii