Sezonul murăturilor se pare că nu este trecut cu vederea nici de către vedete, care își pregătesc de zor cămara pentru iarnă. Printre acestea se numără și Anca Țurcașiu, care nu a ratat momentul de a le arăta și fanilor propria modalitate de face gogonele murate.

Se știe deja faptul că actrița este adepta unui stil de viață extrem de sănătos, iar din alimentația sa nu lipsesc nici produsele preparate în casă sau obținute de la diferiți producători locali sau chiar țărani, dacă vorbim despre ouă.

Tocmai din acest motiv, vedeta nu și-a dorit să achiziționeze murături de pe rafturile magazinelor, chiar dacă opțiunile sunt variate, preferând să aibă propriul borcan în cămara sa.

Mai mult, în cazul ei, întregul proces durează doar 5 minute, așa că poate merită să tragem cu ochiul și la rețeta ei.

„Ce facem noi aici? Punem gogonele, pentru că ele sunt preferatele mele, le ador!

Frunză de țelină, cimbru, mărar, usturoi, umplem borcanul. Cel mai simplu de pe pământ este să pui gogonele!

Am umplut borcanul și am pus 20 de grame de sare la un litru de apă, pentru a face saramura pe care o pun în borcan. Asta este tot, am muncit 5 minute și voi avea un borcan plin de gogonele.”, spune Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare, în clipul care a făcut deliciul internauților, realizat chiar în bucătăria ei.

Jovială așa cuhm o știm, Anca Țurcașiu, costumată în trening, trebăluiește sub privirile atente ale asistentei sale, o pisică tigrată extrem de vocală.

Cum arată micul dejun pentru Anca Țurcașiu

Pentru o siluetă de invidiat, sportul, dar și dieta corespunzătoare sunt obligatorii. Chiar dacă nu reușește să ajungă la sala de fitness, Anca Țurcașiu face constant sport acasă, după care își savurează în liniște și prima masă din zi.

Recent, aceasta a dezvăluit pe rețelele de socializare care sunt alimentele pentru care optează la micul dejun, dorindu-și să-și inspire cât mai mult și urmăritorii cu această rutină sănătoasă, care pentru ea funcționează de minune.

Anca Țurcașiu urmează un ritual secret care o menține tânără: ”O beau, mă spăl cu ea…” Câte kilograme are vedeta

„După antrenament urmează, evident, și micul dejun. Pentru că am fost întrebată în nenumărate mesaje „Ce mănânci”, „Ce faci”, iată că vă arăt din când în când cum arată mesele mele și rutina mea zilnică.

Am preparat aceste două ouă bio. Atenție de unde le cumpărați! Un sfat foarte bun este acela să aveți pe cineva de încredere, ar fi minunat – de la țărani sau bio din magazine.

Le-am pus într-o tigaie fără ulei, amestecate cu puțină sare, piper, asta e tot, jumătate de avocado și jumătate de castravete verde. Asta este masa mea de dimineață, prima masă din zi.”, a dezvăluit Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

anca-turcasiu-arata-ca-o-fetiscanaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Are o disciplină de soldat

Toate aceste reușite nu ar fi posibile în lipsa unei motivații de fier, povestea în trecut Anca Țurcașiu. Chiar dacă vedeta nu și-a acordat întotdeauna atât de multă atenție și grijă față de propria persoană, conștientizarea a venit în final, iar artista și-a dorit să-și acorde timp pentru ea și pentru a face cele mai bune alegeri, care se văd în felul în care arată și se simte.

„Am o disciplină și o motivație când vine vorba despre a face lucruri demnă de un soldat. Stau toată vara pe litoral de 30 de ani, lucrez acolo. Într-o vară mi-am impus ca în fiecare dimineață, cu toate că adorm foarte târziu, în jur de 1:00 – 2:00, nu contează, să mă trezesc la 7:00 și la 7:05 să fiu pe plajă pentru 6-7 kilometri de mers alert.

Am făcut asta în fiecare zi timp de 3 luni. Nu conta că mi-era rău”, a povestit Anca Țurcașiu în podcastul Adinei Alberts.

Vezi și Anca Țurcașiu: „Nu mănânc carne, lactate, fructe, zahăr, făinoase”. Ce boală i-au găsit medicii și cum a scăpat de ea dar și Anca Țurcașiu, despre mâncarea ei preferată, gata în 3 minute: „Un deliciu!”. Îl pot savura și cei care țin post!

Citește și:

Patrick Dempsey, actorul din „Greys Anatomy, desemnat „cel mai sexy bărbat în viață. Cine este soția lui și cum au fentat divorțul

Cum reușește să se mențină Monica Anghel, după ce a slăbit 40 de kilograme. Cele mai recente fotografii cu artista de 52 de ani