Acum ceva vreme, Feli Donose dezvăluia cum a reuşit să scape de mai bine de 30 de kilograme în doar 6 luni.

„M-am operat la stomac. Am decis să fac pasul ăsta, nu îmi pare rău, dar nu vreau să credeţi că e cea mai bună soluţie, nu e deloc uşor. Nimic nu este mai frumos decât să te poţi bucura de corpul tău întreg. (…)

Am încercat toate dietele posibile, pe grupa sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox.

Fierbeam legume şi beam apă cu puţină sare şi piper, mă minţeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste”, povestea Feli Donose, la vremea respectivă, pe Facebook.

Problemele de sănătate care au trimis-o la medic

Acum, la 6 ani de la operație, vedeta mărturisește adevăratul motiv care a împins-o către această decizie.

„Am făcut gastric sleeve, dar nu am vrut ca femeile să o ia ca pe un colac de salvare imediat. A fost un proces destul de greu și emoțional. Nu am vrut să slăbesc pentru imagine, am vrut să slăbesc pentru mine.

M-am trezit noaptea cu o criză cu suc gastric, m-am înecat și am zis că nu vreau să mor pentru că nu am grijă de sănătatea mea. M-am dus și mi-am scanat corpul întâi. Când am văzut că am un firicel mic de chestie sănătoasă, în rest era grăsime și așa mai departe, am zis că nu e normal la 30 de ani să ajung acolo”, a declarat Feli Donose, în podcastul „Magic Life”.

artista-s-a-operat-acum-mai-multi-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Lupta ei cu kilogramele nu s-a terminat

Dar operația nu i-a rezolvat problema. Lupta cântăreței, care este și mamă, cu kilogramele nu s-a terminat. Recunoaște că e una dintre acele persoane care mănâncă atunci când e stresată și e lupta pe care o duce continuu.

Cât de frumoasă e fetița lui Feli Donose! Nora Luna va împlini 3 ani!

„Îmi dau seama că e mecanismul meu emoțional ca să mă liniștesc. Sunt conștientă că urmează să o iau razna și să mănânc ceva nu-mi face bine. Ăla e copingul meu (n.red. – felul în care ea face față perioadelor stresante).

Dar acum sunt în acceptare. Hai să vedem cât durează. Două luni simt că mi-am făcut mendrele și urmează să-mi văd de sănătate. (…)

Uit să mănânc pentru că eu sunt în capul meu foarte mult și asta mă consumă”, a mai spus Feli Donose, pentru sursa citată.

Feli Donose s-a despărțit de iubitul ei, Cătălin: „Vreau să intru curată în noul an și fără secrete”

Feli Donose a renunțat la liceu pentru muzică: „La jumătatea clasei a noua, ca nebuna”

Feli Donose, acum în vârstă de 37 de ani, vorbea, la un moment dat, într-un interviu, despre deciziile din adolescență și despre cum a fost parcursul ei în lumea muzicii.

La 14 ani, chiar în clasa a IX-a, vedeta a renunțat la liceu pentru a se ocupa de muzică. Inițial, ea nu le-a spus părinților că nu mai merge la școală. Aceștia au aflat mai târziu, iar atunci Feli le-a promis că va relua studiile.

„La jumătatea clasei a IX-a, ca nebuna! Pur şi simplu, m-am trezit într-o noapte că m-am întrebat ce fac cu viaţa mea de acum încolo. Mi-am văzut filmul pe repede-înainte şi nu vedeam unde-i muzica.

Am avut un curaj nebun şi am făcut chestia asta fără să ştie ai mei. Apoi au aflat şi i-am promis mamei că, dacă nu îmi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau şcoala”, a declarat Feli Donose pentru Adevărul.

Câțiva ani mai târziu, vedeta s-a înscris la cursurile unui liceu economic, în încercarea de a-și ține promisiunea față de părinții ei. Între timp, cariera ei era deja în plină ascensiune și nu a mai finalizat studiile.

„Au început să se mişte şi nu am reluat, până mai târziu, când stăteam deja în Cluj de doi ani şi m-am înscris la Liceul Economic. Întâmplător, mergând pe stradă, am văzut liceul deschis, am intrat: „Bună ziua. Faceţi înscrieri? – Da, da. Am ieşit de acolo şi am sunat-o pe prietena mea din copilărie: „Tu, Ica, m-am înscris la liceu – „Ceee?! Aaaa! Ţipa de fericire.

Da, asta cu liceul e un gol din adolescenţa mea pe care încă mă gândesc cum să-l umplu. La un moment dat, tot vreau să-l fac. Pentru că în perioada în care adolescenţii din jurul meu trăiau asta, eu am ales să devin peste noapte un adult care să-şi urmeze visul nebuneşte. Iar acolo e un spaţiu pe care eu trebuie să-l umplu cumva. O să-mi dau seama cum”, a mai spus pentru Feli Donose pentru sursa citată.

Vezi și Feli Donose, despre viața de dinainte de celebritate. Unde lucra și cum a fost descoperită: ”Spălam o caserolă când am văzut că mă sună un număr…”

Citește și:

Maria Dragomiroiu, despre copilăria petrecută cu familia în 9 metri pătrați: ”Mâncam dude cu porcii”

Delia și ținuta cu care a șocat Internetul: „Lumea zice că-s Satana”. Cagula cu coarne și cizmele gigantice au stârnit un val de reacții. Cum a răspuns solista