La 8 ani de la acest moment, iată ce mesaj i-a transmis cântărețul soției sale.

Ai crede că sunt împreună de o viață, dată fiind familia frumoasă pe care și-au format-o împreună, dar realitatea e că au trecut doar 8 ani. De atunci, familia s-a mai îmbogățit cu patru copii frumoși și cine știe ce le rezervă viitorul.

Anca Serea, la menopauză? ”E genetic, că și mama mea a intrat devreme la menopauză, la 39 de ani”. Cu ce stări se confruntă vedeta

Artistul i-a făcut o declarație superbă soției sale la acest ceas aniversar, publicând și câteva fotografii din momentul în care deveneau soț și soție.

Adrian Sînă, declarație pentru soția sa

Opt ani au trecut de la nunta lor de vis la un restaurant din nordul Capitalei. Adi Sînă și-a amintit cu plăcere de acel moment, de ziua căsătoriei, și a ținut să-i amintească și soției ce călătorie fabuloasă au parcurs împreună.

În mesajul închinat soției sale, cântărețul spune că se simte norocos alături de ea și recunoaște că o admiră zilnic. Ce-ți poți dori mai mult, ca femeie, ca mamă, ca soție?!

”La 8 ani de la ziua în care ne-am unit destinele, încă mă simt norocos să fiu alături de tine, să te iubesc și să te admir în fiecare zi. Mulțumesc pentru fiecare moment minunat și pentru tot ce am construit împreună. Te iubesc! @anca_sina_serea #8AniDeFericire #DragosteaNoastră”, a scris Adrian Sînă pe rețelele de socializare.

Cum își împacă Adi Sînă soția. Ce face de fiecare dată când se ceartă cu Anca Serea: „Știe el ce știe!”

imagini-de-la-nunta-de-acum-8-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Anca Serea își dorește să devină bunică

Anca Serea și Adrian Sînă sunt părinții a șase copii frumoși, doi dintre ei fiind din mariajul anterior al fostei prezentatoare. Aceasta și-ar dori să devină bunică, însă fiul său cel mai mare se bucură de cei mai frumoși ani.

David are 21 de ani, are o relație stabilă, dar nu își dorește să facă pasul cel mare deocamdată. Vedeta își dorește să fie o bunică cu mulți nepoți, dar lasă totul în mâinile lui Dumnezeu.

Anca Serea și-a sărbătorit fiul cel mare! Cum arată David, la 21 de ani! Mesajul postat de soția lui Adi Sînă

„Sunt pregătită să devin bunică și nu cred că există un tipar sau un șablon pe care trebuie să-l urmăm. Dacă Dumnezeu va vrea să se întâmple mai repede… vom vedea. Eu voi fi o bunică cu foarte mulți nepoți”, a spus Anca Serea la Antena Stars.

Vezi și Anca Serea, sătulă să îngrijească singură 6 copii: ”Am obosit! Nu mai pot! Sunt și eu om, în fond și la urma urmei!” Acuze fățișe față de soțul ei dar și Cum ar reacționa Anca Serea dacă Adi Sînă ar înșela-o: „Astea sunt nimicuri”

Citește și:

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au părăsit America Express. Primele declarații. Supa cu surprize, coșmarul tuturor

Monica Tatoiu, despre desfrâu și ipocrizie: ”E exact apropierea sfârșitului, scrie și la Biblie!”