Au trecut aproape două săptămâni de când prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”  a devenit mamă a doua oară. Ea s-a fotografiat îmbrăcată într-o rochie roșie, de sezon, scurtă și fără pic de machiaj. Deși a avut o naștere grea și cu complicații, Adela Popescu s-a refăcut rapid și arată spectaculos, nici nu zici că abia a devenit mamă a doua oară.

Adela a mărturisit că a avut o sarcină faorte ggrea și deși și-a dorit să nască natural, la un moment dat, a clacat și a vrut să o roage pe doctoră să-i facă cezariană.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„ După ce am ajuns la spital îmi venea să arunc și căști, și telefon și nu mă mai interesa nimic.  Tot ce îţi pot spune este că deşi a fost un travaliu mai scurt, 4-5 ore spre deosebire de Alexandru, 10 ore, a fost mult, mult mai dureros! Știu că la un moment dat, aș fi vrut să le spun să-mi facă cezariană, operați-mă, să-mi taie picioarele, dar nu puteam, adică nu mai aveam glas. Doar ridicam așa un deget, care însemna nu mă deranjați că am o contracție. Apoi lucrurile s-au precipitat. Nici epidurala nu a mai prins, că aveam dilatație șapte, deci am născut, cum s-ar spune,  ca mama mea”, a povestit Adela despre experienţa naşterii.

Citește și: Macaulay Culkin revine pe micul ecran. Este din nou „singur acasă” după 28 de ani. A reluat rolul care l-a făcut celebru când era doar un puști. Imagini de colecție

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales numele copilului

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales numele celui de-al doilea băiețel, însă nu au vrut să-l facă public deocamdată.

„Am să vă dau un mic indiciu legat de numele pe care îl va purta copilul. Pot doar să vă spun că este un nume extrem de rar întâlnit, extrem de sofisticat şi nu vrem să-l spunem încă pentru că ne este teamă că numele fiind atât de special, te pomeneşti că-l iau şi alţii!”, a spus Adela în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”.

„Ne-am gândit deja la un nume, n-o să-l spun acum, îl mai ţinem puţin pentru noi. Este un nume simplu, nu este un nume căutat acum, nu este la modă să cauţi tot felul de nume care mai de care. Este deosebit pentru noi şi suntem convinşi că i se potriveşte foarte bine”, a  confirmatși Radu Vâlcan într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.
Citește și: