Așadar, Adela și Radu îl vor boteza pe cel mic Andrei. În urmă cu o săptămână Adela și Radu au dat și câteva indicii în acest sens, spunând că numele va începe tot cu ea, dar va fi însă unul extrem de sofisticat.

„Să vă dau un mic indiciu despre numele pe care îl va purta copilul. Este un nume extrem de rar întâlnit, extrem de sofisticat şi nu vrem să-l spunem încă pentru că te pomeneşti că-l iau şi alţii.”, a spus Adela atunci în emisiunea „Vorbeşte Lumea”.

Adela Popescu a avut o naștere foarte grea

„Ne-am organizat destul de bine, am realizat că nu mai sunt atât de anxioasă, cum eram cu Alexandru, sunt pregătită pentru tot ce se întâmplă. Plânge cel mic numai când îi e foarte foame. Nopțile sunt mai grele, dar de regulă, sunt destul de ok.
Am dat niște indicii. Deci acum, sincer. Numele extraordinar de rar, ales după discuții îndelungate…numele fiului nostru este Andrei.
Eu nu aveam un nume preferat, Radu nu avea un nume preferat. Am zis să fie ceva să se potrivească cu Alexandru. M-am gândit și la chestia asta…Eu termenul îl aveam între Sfântul Andrei și Sfântul Nicolae și m-am gândit că decât să-i zic Nicu, mai bine Andrei. Am zis că mai bine să i se spună „Ardei’, decât „Moș Nicolae’, a mai  povestit Adela Popescu.

Adela a mărturisit că a avut o sarcină foarte grea și deși și-a dorit să nască natural, la un moment dat, a clacat și a vrut să o roage pe doctoră să-i facă cezariană.

„ După ce am ajuns la spital îmi venea să arunc și căști, și telefon și nu mă mai interesa nimic.  Tot ce îţi pot spune este că deşi a fost un travaliu mai scurt, 4-5 ore spre deosebire de Alexandru, 10 ore, a fost mult, mult mai dureros! Știu că la un moment dat, aș fi vrut să le spun să-mi facă cezariană, operați-mă, să-mi taie picioarele, dar nu puteam, adică nu mai aveam glas. Doar ridicam așa un deget, care însemna nu mă deranjați că am o contracție. Apoi lucrurile s-au precipitat. Nici epidurala nu a mai prins, că aveam dilatație șapte, deci am născut, cum s-ar spune,  ca mama mea”, a povestit Adela despre experienţa naşterii.

Citește și: