Matthew Perry din „Friends” s-a stins la 54 de ani. A fost găsit fără viață în propriul jacuzzi

LIBRARY. USA.  Matthew Perry  in the ©Warner Bros. TV series : Friends – season 1 ( 1994-2004 ) Ref:   LMK106-J6677-220420Supplied by LMKMEDIA. Editorial Only.Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 25

Matthew Perry, interpretul lui Chandler Bing din unul dintre cele mai de succes seriale ale anilor ’90, „Friends”, a murit la 54 de ani. Acesta a decedat acasă, în jacuzzi, și a fost găsit de asistenta sa. Ea a sunat la numărul de urgențe, însă salvatorii ajunși repede la fața locului nu l-au mai putut ajuta cu nimic pe actor. Nu s-au găsit droguri lângă el și nici nu există suspiciuni privind un act criminal. Se vorbește despre un înec accidental sau despre un atac de cord. Mama lui Matthew, Suzanne, a fost cea care a trebuit să-i recunoască trupul fără viață, iar imaginile cu ea, distrusă de durere, i-au întristat și mai tare pe admiratori.

„Avem inimile frânte în urma pierderii tragice a fiului și fratelui nostru iubit. Matthew a adus atât de multă bucurie lumii, atât ca actor, cât și ca prieten. Voi toți ați însemnat atât de mult pentru el. Apreciem extraordinara revărsare de iubire”, a transmis actorului din Friends, într-un comunicat remis People.

Matthew Perry nu a fost căsătorit niciodată și nu avea copii. De-a lungul anilor s-a luptat cu dependențele de alcool, droguri și pastile de durere, care i-au generat o mulțime de probleme de sănătate.

Luke Perry, Dylan din „Beverly Hills, 9010”, a murit la 52 de ani

Shannen Doherty și regretatul Luke Perry, interpretul lui Dylan din Bevery Hills. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 13 / 25

Luke Perry, cunoscut publicului din România mai ales pentru rolul lui Dylan McKay din „Beverly Hills, 90210”, a murit în 4 martie 2019. Avea 52 de ani și s-a stins în urma unui accident vascular cerebral ischemic masiv.

În 27 februarie 2019, actorul a suferit un atac vascular cerebral în casa lui din Los Angeles. A fost dus de urgență la spital, dar a murit câteva zile mai târziu, după ce a mai trecut printr-un AVC. Familia i-a respectat dorința de a nu-i prelungi viața artificial și l-a deconectat de la aparate. În 4 martie 2019, Luke Perry își dădea ultima suflare. Cu câțiva ani înainte, în 2015, în urma unui control de rutină, medicii îi descoperiseră celule precanceroase la colon.

Jack Perry, fiul regretatului Luke Perry, este luptător profesionist de wrestling și s-a născut în 1997. Este rodul iubirii dintre actor și Rachel Sharp. Cei doi au fost căsătoriți din 1993 până în 2003. În anul 2000 s-a născut fiica cuplului, Sophie.

La momentul morții sale, Luke Perry era logodit cu terapeuta Wendy Madison Bauer.

Dustin Diamond, Screech din „Salvați de clopoțel”, a murit la 44 de ani

Dustin Diamond 1977-2021 ‘Saved By The Bell’ ActorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 19 / 25

Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer pulmonar la începutul lui 2021, iar trei săptămâni mai târziu se stingea.

Diamond a ajuns de urgență la spital în ianuarie 2021, acuzând dureri puternice în tot corpul. După mai multe investigații, el a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în stadiul 4, astfel că medicii nu i-au mai dat nicio șansă să scape.

Potrivit TMZ, actorul era pe aparate care-i susțineau viața, însă a pierdut bătălia cu boala în doar câteva săptămâni. Avea numai 44 de ani.

Dustin a devenit celebru în întreaga lume în 1989 când și-a făcut apariția în serialul de succes „Salvați de clopoțel”, în rolul tocilarului Samuel “Screech” Powers, cel mai bun prieten al lui Zack Morris (Mark-Paul Gosselaar). Însă, după terminarea filmărilor, acesta a dispărut din lumina reflectoarelor și chiar a avut probleme cu legea.

În 2004 a început o relație cu Jennifer Misner. Cei doi s-au despărțit în 2013. La momentul morții sale, actorul se iubea cu Tash Jules.

Citește și: Selma Blair, Shannen Doherty și Christina Applegate, trei actrițe lovite de tinere de boli cumplite. Chinurile frumoaselor care fascinau în anii ’90

Citește și: Actorii din „Friends”, primul mesaj după moartea colegului lor Matthew Perry. Tot Hollywood-ul e în doliu

Citește și: Ultimele imagini cu Mathew Perry în viață și poza bizară, ca o premoniție, pe care a publicat-o pe Instagram