Hainele pe care le porți la job pot să difere, în funcție de compania la care lucrezi. De pildă, barbații pot alege jeanși și cămașă sau costume din două piese, care să le ofere confortul. Femeile au o libertate mai mare de alegere, fiiindca pot purta costume, rochii, fuste, cămăși sau jeanși și topuri elegante.

Pentru că nicio ținută office nu poate fi completă fără accesorii, este esențial să știi ce să alegi, pentru un look impecabil. 

Află cum accesorizezi o tintua office fără să îi compromiti aspectul, din rândurile de mai jos!

Alege geanta potrivită

Primul accesoriu potrivit pentru o ținută office este geantă. În timp ce bărbațîi pot folosi o servietă clasică și elegantă din piele, femeile au nevoie de modele la fel de simple și elegante. 

Sunt recomandate gențile încăpătoare, de dimensiuni medii, în care să încapă atât obiectele personale, cât și documentele pentru job sau tableta. Orice geantă ai alege pentru a accesoriza o ținută office, se recomandă modelele rezistente din piele, în nuanțe neutre, care să se asorteze rapid cu hainele. Lasă deoparte modelele îndrăznețe de genți, în nuanțe intense de roz sau oranj, fiindcă nu se pretează unui mediu profesional.

Poartă pantofi eleganți

Accesoriile cele mai vizibile într-o ținută office sunt pantofii, care trebuie aleși cu atenție. Și de această dată, domnii pot opta pentru pantofi clasici din piele, negri, blumearin sau maro sau pentru mocasini simpli. Femeile pun accent pe pantofii gri, albi, negri sau nude, care se asortează rapid cu rochii, fuste, costume sau pantaloni. În ceea ce privește tocul, o înălțime amețitoare nu te va avantaja. Orice model de pantofi ai purta, cei cu toc mediu sunt recomandați pentru job, fiindcă îți oferă confort pe termen lung.

Te bucuri de o gama variată de pantofi de la Salamander, de unde poți alege modele de calitate, pe care să le porți la birou.

Mizează pe bijuterii simple

Oricât de mult ți-ar plăcea bijuteriile, mediul office nu este potrivit pentru a-ți etala cele mai cool accesorii. Bijuteriile potrivite pentru job sunt cele simple. Bărbații pot alege ceasul de mâna și un inel, în timp ce femeile pot să poarte un inel, alături de o pereche de cercei simple și un ceas. Renunta la bijuteriile colorate în exces sau la modelele în dimensiuni mari, care ies prea mult în evidență.

Evită articolele nepotrivite

Pentru a nu da greș cu modul în care arăți la job, ține cont și de următoarele sugestii generale!

Atunci când vorbim despre accesorizarea ținutelor office, trebuie să eviți nuanțele puternice de neon sau imprimeurile în exces. Oricât de bine ți-ar stă îmbrăcat în aceste culori, nu sunt indicate pentru job. În ceea ce privește încălțămintea, oricât de mult ți-ar plăcea să fii comod, renunta la ideea pantofilor decupați, a papucilor și a sandalelor casual, pe care le porți și în timpul liber. Un stil office impune folosirea încălțărilor serioase și elegante, care să ofere confort.

Nu în ultimul rând, evită și bijuteriile supradimensionate și colorate. Acestea pot fi înlocuite cu piese simple și fine, indiferent dacă porți cercei, brățări, lănțișoare sau ceasuri.

Ține cont de aceste sfaturi și accesorizeaza ținutele office cu bun gust!

Sursa foto: unsplash.com