Tania Budi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. La 55 de ani, vedeta acordă o atenție deosebită tenului său, pe care îl îngrijește apelând periodic la tratamentele minim-invazive. În timpul verii, când tenul este expus la soare și la efectele negative ale acestuia, Tania are grijă să îl pregătească din timp printr-o hidratare intensivă recomandată de specialist. Zilele trecute, vedeta a efectuat cel mai nou tratament pentru îngrijirea tenului, la medicul ei estetician.

„Îmi place să stau la soare, dar sunt conștientă de efectele nocive pe care acesta le are asupra felului în care arată tenul meu. Din acest motiv, am grijă să aplic întotdeauna produse cu factor de protecție și să fac tratamente minim invazive de hidratare intensă a pielii atât înainte, cât și după perioadele de expunere la soare.

În ultimii ani, domnul doctor Iancu Morad mi-a efectuat mezoterapia la începutul fiecărui sezon cald. Zilele trecute am urmat cel mai nou tratament creat de dumnealui, Skin Booster, care restabilește nivelul optim de hidratare în straturile profunde ale pielii și repara pielea deshidratată. Este ideal a fi urmat atât înainte, cât și după vacanță pentru a minimiza cât de mult efectele nedorite ale expunerii la soare. El poate fi făcut însă în tot timpul anului, pentru că avem mereu nevoie de un ten sănătos și luminos”, spune Tania Budi.

tania-budi-11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce efecte negative are expunerea la soare

„Cu toții iubim soarele și tuturor ne place să ne relaxăm pe plajă sau la piscină în perioada asta. E important să conștientizăm însă că bronzul este singurul efect plăcut al soarelui, pe lângă multe altele negative. Printre efectele negative amintim doar:

– Distrugerea fibrelor de elastină și colagen
– Apariția leziunilor cutanate (precanceorase și canceroase)
– Apariția liniilor fine și accentuarea ridurilor
– Pielea se lăsă, își pierde din fermitate
– Dilatarea vaselor mici de sânge de sub piele
Pete pigmentare
– Apariția pistruilor
– Îngălbenirea pielii
– Arsuri solare
Alunițe

Tania Budi și medicul chirurg estetician Iancu Morad

Ni se întâmplă, după vacanță, când bronzul începe să dispară, să simțim că tenul nostru este deshidratat, tern, sensibil, cu pete pigmentare și riduri accentuate.

Putem evita însă aceste lucruri dacă avem grijă să ne pregătim tenul înainte de vacanță printr-un tratament de hidratare profundă, să folosim produse cu factor ridicat de protecție solară și să mai facem un tratament după ce ne-am expus mai multe zile la razele ultraviolete. În acest sens am conceput Skin Booster, procedură minim invazivă ce constă în injectarea unui cocktail de vitamine și acid hialuronic care hidratează intens tenul și repară daunele apărute după ce am stat la soare.

Tania are întotdeauna foarte mare grijă de tenul ei și vine periodic la clinică pentru a face astfel de tratamente care oferă rezultate spectaculoase, dar cu aspect natural. Sunt tratamente simple, nedureroase, care nu necesită timp de recuperare, dar extrem de eficiente. Procedurile sunt profesionale, minim invazive, și acționează în profunzimea pielii, deoarece simplele produse cosmetice acționează doar pe straturile superficiale”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Citește și: A dormit cinci ore la soare, iar când s-a trezit, nici sora ei nu a mai recunoscut-o. Ce a pățit o fată în vacanță

Citește și: Cum obții o piele luminoasă, ca sărutată de soare? 3 trucuri care să te facă să strălucești vara asta