Nativii din zodia Vărsător, suflete pasionale şi sincere

Spiritul independent şi înclinaţia spre lucruri excentrice afectează puternic viaţa intimă a Vărsătorului. Se spune că pot iubi profund numai o dată în viaţă. Dar nici acea iubire nu rezistă prea mult în timp. Vărsătorii sunt, poate, cei mai ghinionişti când vine vorba de dragoste. Îşi găsesc cu mare greutate perechea potrivită, se îndrăgostesc de femei fie prea  pretenţioase, fie prea conservatoare ca să le rămână alături.

În dragoste…

Când iubesc prima dată în viaţă cu adevărat, Vărsătorii oferă totul partenerului lor. Sunt în stare să îi suporte şi să îi ierte minciunile, viclenia, ba chiar şi infidelităţile. Fac totul, numai să nu rămână singuri.

Dacă, totuşi, relaţia se destramă, încrederea Vărsătorilor în dragoste va fi zdruncinată pentru totdeauna. Nu vor mai dărui altui partener aceleaşi sentimente puternice şi nu se vor grăbi să se căsătorească.

Bărbatul-Vărsător are o atitudine pasivă, la început, chiar dacă este îndrăgostit lulea. Îi face curte femeii pe care o iubeşte într-un mod timid, abia vizibil. El aşteaptă să fie descoperit şi încurajat. Este foarte fericit să faci tu primul pas. Nativul din zodia Vărsător poate iubi din toată inima, dar numai o femeie care se ridică la standardele lui intelectuale. Nu va fi atras niciodată de o parteneră lipsită de cultură şi fără ambiţii profesionale.

Femeia – Vărsător îşi dăruieşte cu uşurinţă inima unui partener tandru, romantic şi grijuliu. Vrea să fie ocrotită, dar vrea şi libertate, aşa că se fereşte de iubiţii posesivi. Când are o relaţie care o face fericită, scopul ei nu este să se căsătorească şi să îşi întemeieze o familie, ci să trăiască pasiunea intens. Este iubita ideală pentru aproape orice bărbat.

Cum sunt Vărsătorii când își întemeiază o familie

Vărsătorului nu îi place să fie ţinut sub papuc, aşa că oferă aceeaşi libertate de care are nevoie el şi copiilor săi. Se implică mai puţin în creşterea lor şi mai mult în educaţie. De la părintele din zodia  Vărsător, copiii pot afla tot ce nu se predă în şcoală, pot descoperi fascinaţia ştiinţelor şi a istoriei şi pot deveni pasionaţi de lectură.

Este mai greu pentru părintele Vărsător să îşi întreţină familia şi să le ofere copiilor banii de care au nevoie, pentru că nu este talentat la afaceri și nici cariera nu îl interesează prea mult. Iar acest lucru poate genera tensiuni mari în familie.

sursa foto: 123rf.com