Pentru toate zodiile, Jupiter în Taur este un semn bun. Începând din data de 16 mai, Jupiter va intra în zodia Taurului unde va rămâne aproape un an de zile, până pe 24 mai 2024. Urmează un an cu Jupiter în Taur din care vom profita toți, chiar dacă numai cinci zodii vor fi mult mai norocoase. Dar astrele arată că anul acesta este anul în care ele merită mai mult darurile lui Jupiter.

Jupiter în Taur. Un dar al astrelor

Tranzitul lui Jupiter în Taur anunță zile prospere, șanse financiare, șanse profesionale, abundență, stabilitate, consolidare. Este una dintre cele mai bune conjuncturi astrale, deoarece Jupiter, astrul șanselor și al prosperității ajunge într-o zodie care amplifică norocul în ceea ce privește situația noastră materială.

Toate zodiile vor avea ceva de câștigat din această conjunctură norocoasă. Timp de un an de zile, din luna mai 2023 până în luna mai 2024, toți nativii vor avea șanse mai mari să găsească ceea ce își doresc pentru a-și consolida viitorul și pentru a se bucura de mai mult confort și liniște în viața personală sau în viața de familie.

Taurul este o zodie a păcii, armoniei și a echilibrului. Confortul este foarte important pentru Tauri, atât confortul material, cât și cel emoțional și psihic.

Zodii favorizate de Taur în Jupiter. Ce câștigă fiecare

Taur

În mod cert, nativii Tauri vor avea multe de câștigat datorită lui Jupiter. Până în luna mai 2024, șansele lor de prosperitate și investiții sunt mari, iar șansa de a-și consolida viața de familie este așteptată de mulți dintre ei.

Nativii tineri vor căuta o carieră nouă sau se vor căsători, nativii ajunși la vârsta a doua se vor bucura de stabilitate și vor face investiții majore pentru copiii lor. Vestea mai puțin bună este că vor fi tentați tot mai mult de cheltuieli mari și produse de lux, de aceea trebuie să fie foarte atenți cu economiile lor.

Leu

Nativii Lei vor avea și ei de câștigat datorită tranzitului lui Jupiter în Taur. Șansele lor vor veni mai mult în plan profesional. Este anul în care nativii ambițioși din zodia Leului își pot alege noi cariere sau pot dezvolta afaceri pe cont propriu.

Cine se gândește deja la o afacere de familie, va primi șansele de care are nevoie și va beneficia de conjuncturi norocoase aduse de Jupiter, mai ales în toamna acestui an.

Fecioară

Semn de Pământ, Fecioara este influențată profund de tranzitului lui Jupiter în Taur. Cu atât mai bine, cu cât nativii zodiei și-au propus să realizeze multe în acest an. Norocul va fi de partea lor în plan financiar și vor câștiga bine oriunde s-ar angaja.

Dar cel mai bine le va merge, dacă vor investi în sănătatea lor. Este o perioadă în care Fecioarele trebuie să se concentreze pe bunăstarea proprie, să aibă grijă de dieta lor, să slăbească, dacă este cazul, să facă yoga, să meargă la o sală de dansuri, să facă mai multe drumeții.

Mulți nativi ai zodiei au un stil de viață sedentar, care le poate aduce probleme mai târziu. Datorită lui Jupiter, ei au șansa să îmbunătățească acest aspect al vieții și să își protejeze sănătatea.    

Scorpion

Nativii Scorpioni sunt sceptici și nu prea cred în noroc! Cu toate acestea, când Jupiter ajunge într-o conjunctură favorabilă acestei zodii, Scorpionii trebuie să profite de șanse. Jupiter le va oferi mult, dar le va oferi ceea ce ei sunt dispuși să primească.

Scorpionii care acceptă anumite schimbări și care își pot asuma anumite riscuri vor avea de câștigat, pentru că Jupiter îi provoacă să fie mai activi anul acesta și să încerce să câștige mai mult pentru ei.

Capricorn

Zodie de Pământ, interesată de câștiguri, bani, succes profesional și financiar, Capricornul va avea un an excelent datorită lui Jupiter. Acest astru îi ajută pe nativii zodiei să își pună în valoare toate calitățile și abilitățile deosebite, talentul și inteligența.

Va fi o perioadă prosperă, în care Capricornii pot acumula mult, și bani, și valori, și aprecierea celor din jur. Cariera lor poate lua avânt, iar stabilitatea familiei va fi piatra lor de temelie.