Horoscop săptămânal 3 – 9 aprilie  – zodia Berbec

Aştepţi bani care, probabil, vor mai întârzia până la mijlocul lunii aprilie. În jurul datei de 3 aprilie, Saturn anunţă o călătorie şi o întâlnire cu o persoană care nu îţi este întru totul agreabilă. Trebuie să te pregăteşti sufleteşte pentru un conflict sau pentru o situaţie neplăcută pe care nu mai ai cum să o eviţi. În dragoste, micile neplăceri care apar trebuie tratate cu mult calm.  

Horoscop săptămânal 3 – 9 aprilie – zodia Taur

Te surprinde atitudinea unui bărbat pe care nu îl credeai în stare de gesturi romantice şi frumoase. Dacă vrei să îi di o șansă, relaţia voastră se poate schimba, deşi nu vei căpăta deplină încredere în el. La serviciu, continuă să domine o atmosferă tensionată, dar aşa este în fiecare an înainte de sărbători. Încearcă să rezolvi totul cât mai repede pentru a te bucura de zilele libere de Paște.

Horoscopul săptămânii 3 – 9 aprilie – zodia Gemeni

Planifică o întâlnire sau chiar o călătorie pentru această săptămână, înainte de Florii. Saturn va proteja zilele de vineri şi de sâmbătă să îţi iasă toate planurile aşa cum îţi doreşti. Marţi, discuţiile neplăcute cu o femeie în vârstă te fac să te îndoieşti de hotărârile pe care le-ai luat recent. Nu înceta să crezi în tine, pentru că nimeni nu ştie mai bine de ce ai nevoie, decât tu.  

Horoscop săptămânal 3 – 9 aprilie – zodia Rac

Ceea ce ţi se pare acum foarte greu de rezolvat, va fi mai uşor de făcut dacă lurezi în echipă. Trebuie doar să adopți soluţiile altor colegi pentru a lucra mai repede, dar ţine cont și de detaliile mai puţin importante. Acasă, încearcă să petreci mai mult timp cu familia, mai ales cu părinţii tăi. În Duminica Floriilor, o reuniune de familie poate aduce multă bucurie tuturor.

Horoscop săptămânal 3 – 9 aprilie – zodia Leu

Eşti preocupată de copii, mai ales dacă au trecut de majorat şi nu îţi place stilul de viaţă spre care se îndreaptă. Ai nevoie de o soluţie să îi ţii aproape de casă. Ar fi bine să te întâlneşti cu ei şi să vorbiţi cât mai deschis despre proiectele lor de viitor. Dacă le spui „nu”, înainte să auzi toate argumentele, nu îţi vor asculta sfaturile. Atenţie la durerile de stomac din zilele următoare.

Horoscopul săptămânii 3 – 9 aprilie – zodia Fecioară

Recuperează odihna pierdută, pentru că te aşteaptă câteva zile în care ai nevoie de multă putere de muncă. Cineva îţi face o propunere să lucrezi în plus şi să câştigi o sumă frumoasă de bani înainte de Paște. Dacă nu eşti atentă la întregul proiect, poţi greşi şi vei acoperi singură paguba. Joi este ziua în care vei rezolva cele mai multe lucruri, iar de vineri te poți odihni mai mult.

Horoscop săptămânal 3 – 9 aprilie – zodia Balanță

Începe o perioadă în care vei descoperi că mai ai multe de învăţat despre oamenii din jurul tău. Sunt persoane care au pretenţii mari de la tine sau consideră că trebuie să faci ceva pentru ele, ce nu ai face în mod obişnuit. Un conflict este pe cale să izbucnească, dacă nu găseşti o formulă abilă să scapi de el. Cu banii trebuie să fii în continuare foarte atentă, deoarece câştigurile sunt mici.

Horoscop săptămânal 3 – 9 aprilie – zodia Scorpion

Sentimentele tale sunt împărţite şi trebuie să priveşti ambele feţe ale monedei. Nu poţi afla adevărul, dacă nu eşti atentă la ceea ce fac ceilalţi dincolo de ce aţi stablit împreună. La serviciu, este posibil să apară reguli noi care nu vor fi prea uşor de urmat. Partenerului de viaţă îi faci o promisiune pe care trebuie neapărat să o respecţi şi să o pui în aplicare cât mai repede.

Horoscop săptămânal 3 – 9 aprilie – zodia Săgetător

Este momentul să renunţi la un plan care nu îţi poate aduce decât pagube. Dacă până acum ai pierdut deja nişte bani, este posibil ca pierderile să crească pe viitor. Apelează la alte persoane să te ajute, dacă preţul pe care trebuie să îl plătești este prea mare. Unul dintre părinţi va avea un cuvânt important de spus în activităţile pe care le plănuieşti legate de casă şi de copii.  

Horoscopul săptămânii 3 – 9 aprilie – zodia Capricorn

Aştepţi un răspuns important care nu va sosi nici săptămâna aceasta. Dar planurile legate de persoana care trebuie să îţi răspundă pot fi amânate destul de mult timp. Ba chiar este indicat să le amâni, pentru că îţi vei salva economiile şi vei folosi banii pentru familie. Găseşte soluţii mai ieftine pentru zilele libere în care vrei să pleci din localitate sau să organizezi o petrecere.   

Horoscop săptămânal 3 – 9 aprilie – zodia Vărsător

Pune capăt tensiunilor apărute în relaţia cu părinţii sau cu rudele mai în vârstă şi vei avea o săptămână cu adevărat frumoasă. Miercuri şi joi ai parte de veşti bune legate de serviciu. Se pare că firma pentru care lucrezi se extinde sau postul pe care eşti angajată va fi mai bine plătit. La începutul săptămânii recuperezi o datorie, iar sâmbătă vei avea șansa să cumperi lucruri frumoase pentru copii.

Horoscop săptămânal 3 – 9 aprilie – zodia Pești

Ai nevoie de un succes cât de mic în relaţia sentimentală sau în relaţiile cu prietenii apropiaţi. Încearcă să faci o schimbare în favoarea ta, să capeţi mai multă încredere în tine. Deşi nu eşti o fire uşor influenţabilă, se pare că i-ai lăsat prea mult pe timp pe ceilalţi să decidă pentru tine. Este timpul să te impui, dar fără să îi îndepărtezi pe cei care ţin la tine.