Horoscop săptămânal 27 martie – 2 aprilie – zodia Berbec

Astrele îți oferă cele mai mari șanse să faci o schimbare în beneficiul tău. Primeşti veşti bune de la prietenii care au trecut prin greutăţi și le-au depășit, iar succesul lor te va ajuta și pe tine. Este posibil ca unul dintre ei să îți ofere un loc de muncă și să începi să câștigi mai bine. Cert este că reuşeşti să recuperezi din datorii şi să pui câţiva bani deoparte. În carieră, schimbările vor fi doar de bine!

Horoscop săptămânal 27 martie – 2 aprilie – zodia Taur

Bugetul familiei sporește la finalul lunii martie. Atât tu, cât și părinții sau soţul veţi reuși să adunați bani. La serviciu, nu se schimbă prea mult situaţia, chiar dacă vei face eforturi deosebite. Se pare că investițiile șefilor tăi nu vor aduce rezultatele dorite. Un prieten apropiat te inspiră să te gândeşti la o afacere pe cont propriu. În această perioadă, ți-ar prinde bine să lucrezi de acasă sau să cauți o colaborare.

Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie – zodia Gemeni

Apar noi responsabilități, fie în familie, fie la serviciu, unde atmosfera devine mai încordată. Vor veni zile mai obositoare, de aceea trebuie să găseşti un echilibru între timpul liber şi timpul dedicat proiectelor profesionale. Vor fi momente în care vei simţi că nu faci faţă singură, dar te vei descurca în cele din urmă. S-ar putea să fii dezamăgită de o relație care promitea să evolueze.

Horoscop săptămânal 27 martie – 2 aprilie – zodia Rac

Luna traversează zodia Racului în ultimele zile din luna martie și poate declanșa conflicte în relația de cuplu. Nu te mai gândi la ce ar fi putut să fie! Veți trece împreună peste orice obstacol, dacă vă iubiți cu adevărat. Ar fi bine să vă faceți planuri noi pentru luna aprilie și să treceți peste micile orgolii. Poate fi o perioadă bună și pentru conceperea unui bebeluș.

Horoscop săptămânal 27 martie – 2 aprilie – zodia Leu

Se anunţă zile frumoase, cu multă dragoste, armonie și evenimente de familie. Dacă organizezi o întâlnire cu verișori și frați, asigură-te că vor veni cu toții. Este posibil ca plecarea unuia dintre ei în străinătate să îți încurce planurile. La începutul lunii aprilie, Venus te va ajuta să îți faci planuri noi pentru familie și să te bucuri de o vacanță frumoasă în perioada Sărbătorilor Pascale.

Horoscop săptămânal 27 martie – 2 aprilie – zodia Fecioară

Ultimele zile din luna martie pot aduce noutăți și evenimente tensionate. Este o perioadă aglomerată și dificilă, multe dintre proiectele tale par să bată pasul pe loc, dar trebuie să te descurci în orice condiții. Vestea bună este că situația ta materială prosperă și poți achiziționa o bună parte din lucrurile pe care ți le dorești. Verifică, totuși, de două ori prețul înainte să cumperi. 

Horoscop săptămânal 27 martie – 2 aprilie – zodia Balanță

Ar fi bine să îți planifici cu atenție bugetul pentru toate lucrurile pe care vrei să le realizezi în luna aprilie. Mercur, astrul banilor, și Venus te avertizează să fii foarte atentă pe ce dai banii și dacă ai un buget suficient pentru tot ceea ce vrei să faci de Paște. Chiar dacă luna aprilie începe cu zile mai grele, vestea bună este că sănătatea ta și a familiei tale este protejată.

Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie – zodia Scorpion

Astrele te vor ajuta să tai din rădăcină o problemă veche, căreia nu îi găseai rezolvare. Chiar dacă Mercur are o influență mai puțin bună și planurile tale iau o pauză mai lungă, vei reuși să rezolvi tot felul de treburi mărunte, dar utile. Ar fi bine să amâni cheltuielile mari și să te ocupi doar de lucrurile care pot fi rezolvate cât mai ieftin. Îți va merge mult mai bine după data de 5 aprilie!

Horoscop săptămânal 27 martie – 2 aprilie – zodia Săgetător

Se spune că, dacă alergi după doi iepuri, nu prinzi niciunul, iar proverbul acesta se confirmă din plin la finalul lunii martie. Încearcă să îți concentrezi eforturile și investițiile într-o singură direcție. Dacă îți merge mai bine din punct de vedere financiar, astrele te sfătuiesc să pui niște bani deoparte sau să investești în cele mai utile lucruri de care ai nevoie în aceste zile.

Horoscop săptămânal 27 martie – 2 aprilie – zodia Capricorn

Profită de orice ocazie, la început de aprilie, să faci un pas înainte în carieră, să avansezi sau să te alături unei echipe de profesioniști. Conjunctura astrală favorizează inițiativele și răsplătește proiectele îndrăznețe. În familie, vor veni zile frumoase și vei reuși să te întâlnești mai des cu frații sau cu surorile tale.

Horoscop săptămânal 27 martie – 2 aprilie – zodia Vărsător

Zodia ta beneficiază de energia lui Marte și de ofertele de nerefuzat ale lui Venus. Cu cele două astre pavăză pentru toate visurile și proiectele tale, nu poți da greș. Poate fi o perioadă excelentă pentru carieră, dacă ești dornică să avansezi sau să îți găsești un loc de muncă mai bine plătit. Va fi o perioadă bună și pentru câștiguri și vei aduna o sumă mai mare de bani în luna martie.

Horoscop săptămânal 27 martie – 2 aprilie – zodia Pești

Astrele care te susțin în acest interval vor transforma obstacolele și greutățile în provocări care te vor ajuta să țintești mai sus. Marte va fi vocea din culise care îți va șopti ce să alegi și pe ce drum să mergi pentru a avea succes. Este momentul să pui în practică ideile creative, să încerci activități noi și chiar o meserie nouă, dacă îți dorești o schimbare semnificativă.