Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie  – zodia Berbec

Vei avea parte de câteva satisfacţii personale şi vei putea lăsa în urmă necazurile din familie, pentru o vreme. Luni şi marţi sunt zile de bun augur la serviciu şi primeşti sarcini mai uşoare de rezolvat. Marte te avertizează asupra riscului de accident, dacă muncești mai mult acasă sau dacă faci sport. Până duminică seara, trebuie să fii mai atentă în situaţiile în care te poţi răni uşor, mai ales când faci curățania de Paște.

Horoscopul săptămânii 10 – 16 aprilie – zodia Taur

Vei trece prin momente mai dificile şi vei simţi, probabil, că te afli la răscruce de drumuri. Saturn are o influenţă puternică asupra vieţii de familie şi asupra sentimentului de siguranţă. Această planetă aduce în prim plan lucrurile mai puţin clare, pe care credeai că le poţi trece cu vederea. Dar ar fi mai bine să le rezolvi cât mai curând, pentru că riști să pierzi ceva la care ții foarte mult.  

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie – zodia Gemeni

Apar probleme în relaţiile cu prietenii sau rudele pe care le-ai neglijat în ultima vreme. Ar fi bine să fii mai sociabilă şi mai atentă la viața lor și să încerci să îi ajuți. La serviciu, nu te oferi să rezolvi problemele complexe, dacă nu ştii toate amănuntele importante despre ele. Este posibil să fie implicaţi colegi cu care nu poţi colabora sau care vor încerca să profite de amabilitatea ta. 

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie – zodia Rac

Pune la punct câştigurile, bugetul familiei şi bugetul pentru distracţii şi cumpărături. Va fi o perioadă cu multe cheltuieli, pentru că îți place să îți răsfeți copiii de Paște. Este posibil ca, în urma unor probleme de la serviciu, să nu primești toate bonusurile pe care le așteptai. Trebuie să fii atentă şi la modul în care foloseşti celelalte resurse de care dispui, precum obiectele de valoare.

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie – zodia Leu

Încerci să găseşti o nouă modalitate de a câştiga bani, dar se pare că nu ai mare succes în această privinţă. Ar fi bine să nu faci cheltuieli nechibzuite până când nu primeşti sume mai mari de bani. Saturn avertizează asupra unor probleme de sănătate. Oboseala de la serviciu şi problemele afective par să provoace afecţiunile mai vechi tratate superficial. Ia-ți un concediu mai lung de Paște!

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie – zodia Fecioară

Acordă mai mare atenţie relaţiilor de familie! Luna te avertizează că vor apărea neînţelegeri grave cu soțul, dacă nu faci un efort să fii mai amabilă cu socrii sau cu frații lui. Se pare că găsiţi tot mai greu o cale de a rezolva împreună situaţiile dificile din viaţa de zi cu zi. Nu este exclus să aveți discuții înainte de Paște, dar există soluții pentru a le evita.

Horoscopul săptămânii 10 – 16 aprilie – zodia Balanță

Analizează cu atenţie situaţia ta de la serviciu, mai ales dacă eşti angajată de curând. Încearcă să te afirmi, să te implici în proiectele mai grele și să vii cu idei noi. Spre sfârşitul săptămânii, este posibil să apară probleme şi ar fi bine să vii cu soluţii din timp. Un prieten sau o prietenă veche te invită la un eveniment înainte de Paște, la care vei avea ocazia să cunoști oameni deosebiți.

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie – zodia Scorpion

Pregătirile de Paște pot aduce probleme minore în căsnicie, dar nu te îngrijora! Partenerul tău va veni cu o soluţie pe care îţi va fi uşor să o accepţi. Ar fi bine să împarţi cu el mai multe responsabilităţi legate de casă. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, va fi greu să obţii exact ceea ce vrei în această perioadă. Ar fi bine totuşi să analizezi şi celelalte oferte. Poate una dintre ele te va convinge.   

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie – zodia Săgetător

Ar fi bine să pui capăt tensiunilor apărute în relaţia cu părinţii sau cu rudele mai în vârstă şi vei avea o săptămână cu adevărat frumoasă. Miercuri şi joi ai parte de veşti bune legate de serviciu. Se pare că firma pentru care lucrezi se extinde, investește mai mult în proiecte noi și răsplătește angajații cu bonusuri de Paște. Tot la începutul săptămânii sunt șanse să recuperezi o datorie, iar sâmbătă îţi cumperi ceva deosebit.

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie – zodia Capricorn

Schimbă principiile mai rigide după care te conduci în viaţă sau renunţă la obiceiurile care te costă prea mulţi bani. Ar fi cazul să fii mai prudentă şi cu banii, şi cu sentimentele tale. Venus va spori şansele să începi o relaţie nouă și îți poate aduce în cale un partener potrivit, înainte de Paște. Depinde numai de tine, dacă ești deschisă să faci mici compromisuri pentru o nouă relație.  

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie – zodia Vărsător

Încearcă să te descurci singură la serviciu, chiar dacă apar situații mai complicate. Se pare că nu toată lumea este dispusă să te ajute când apar situaţii urgente. De aceea, ai nevoie de soluţii practice pe care le poți aplica singură. În dragoste, Saturn îţi poate da o lecţie dură dacă eşti prea posesivă cu partenerul de viaţă. Lasă-i puţină libertate şi veţi câștiga amândoi.   

Horoscop săptămânal 10 – 16 aprilie – zodia Pești

Vei avea curând ocazia să descoperi o activitate foarte plăcută, care îţi va aduce satisfacţii mari. La începutul săptămânii, fă-ţi puţin timp liber pentru prietenii sau persoanele dragi care vor să te viziteze. De miercuri, te poţi aştepta la veşti bune din partea celor care îţi datorează bani. Poţi conta pe ajutorul necondiţionat al partenerului de viaţă pentru toate treburile neterminate înainte de Paște.