Horoscop săptămânal 6 – 12 martie  – zodia Berbec

Luna plină din 7 martie aduce veşti bune. Vei fi sprijinită de familie, chiar dacă trebuie să te ocupi de lucrurile dificile pe care ceilalţi nu le-au rezolvat. De joi, începi să cauţi noi surse de bani sau să consulţi ofertele de credit ale băncilor. Nu este cea mai bună perioadă pentru un împrumut, deşi îl vei primi destul de repede. Astrele îţi recomandă analize medicale complete.     

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie  – zodia Taur

Cauţi perfecţiunea în orice faci şi ajungi la discuţii neplăcute cu o colegă care face treabă de mântuială. Spre sfârşitul săptămânii participi la o reuniune sau la o petrecere formală. Vei avea ocazia să cunoști o persoană deosebită și, probabil, vei primi mesaje din partea unui bărbat care încearcă să îţi atragă atenţia. Mare atenţie la ce mănânci pentru că te vor supăra durerile de stomac.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie  – zodia Gemeni

Lasă timpul să rezolve problemele de familie, pentru că nu vei găsi nici o soluţie pe placul tuturor. Încurajează copiii sau frații să fie deschişi cu tine şi să îţi spună adevărul. În discuţiile cu o rudă apropiată vei găsi multe sfaturi de bun simţ. Partenerul de viaţă pregăteşte o zi numai pentru voi doi în care ar fi bine să uitați amândoi de necazurile de acasă.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie   – zodia Rac

Fii foarte atentă la persoanele despre care afli că au aceleaşi interese ca şi tine la locul de muncă. Este o perioadă mai grea şi unele posturi sau responsabilităţi vor fi modificate. La mijlocul săptămânii faci o călătorie destul de obositoare, în interesul familiei. Apoi îţi însoţeşti mama la un consult medical. Luna plină anunță griji mai mari cu privire la sănătate.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie   – zodia Leu

Nimic nu este întâmplător săptămâna aceasta, chiar dacă ţi se pare că ești nedreptățită să înduri lucruri mai puţin plăcute în zilele următoare. Lasă îndoielile deoparte şi apără-ţi drepturile la serviciu, dacă vreunul dintre colegi încearcă să se laude pe nedrept. Un eveniment neplăcut te aşteaptă în familie. Cere explicaţii şi nu trece cu vederea ceea ce te nemulţumeşte.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie   – zodia Fecioară

Luna plină ajunge în zodia Fecioarei pe data de 7 martie. Toată săptămâna influența Lunii pline va fi de bun augur pentru zodia ta. În primul rând, Luna plină te va ajuta să rezolvi o situație delicată din familie și vei avea norocul să și câștigi ceva bani. Iar ziua de 8 martie va fi pe sufletul tău, pentru că vei primi noi dovezi de iubire din partea soțului.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie   – zodia Balanță

Tratează-i cu indiferenţă pe cei care vor neapărat să intervină în buna relaţie dintre tine şi soţul tău. Nu vor reuşi decât să piardă prietenia voastră. La mijlocul săptămânii trebuie să te odihneşti mai mult şi să mergi mai puţin pe jos. Durerile de genunchi vor deveni destul de puternice. Dacă eşti singură, dragostea îţi dă noi speranţe, deşi nu vei avea curajul să mergi prea departe.   

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie   – zodia Scorpion

Vei trece prin schimbări mari din punct de vedere financiar. Se pare că vei pierde bani pe data de 6 martie, dar vor veni şi zile mai norocoase. Ai un vis frumos legat de familie şi vei reuşi să ţi-l îndeplineşti până la sfârşitul săptămânii. În dragoste, eşti tot mai fericită pentru că soţul sau iubitul tău este mai legat de casă şi de tine.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie   – zodia Săgetător

Fii optimistă pentru că nu vei putea depăşi necazurile de acum decât cu multă muncă. Spre sfârşitul săptămânii vei avea parte de o recompensă care te va ajuta să zâmbeşti din nou. Chiar dacă nu este vorba de bani, cadoul sau ajutorul pe care îl vei primi va fi mai consistent decât câştigul pe care îl aşteptai. Vineri fii mai atentă la colegii din jur care au nevoie de ajutor.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie   – zodia Capricorn

Te aşteaptă o perioadă mai grea la serviciu. Munceşti mult, chiar în locul altora, şi faci totul numai cu gândul la zilele libere de la finalul săptămânii. Dacă vrei să schimbi ceva în munca ta, marţi sau miercuri trebuie să discuţi această problemă cu şefii. Nu neglija copiii, mai ales dacă au o vârstă mică. Uşoare probleme de sănătate te vor determina să mergi la un consult medical cu cei mici.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie   – zodia Vărsător

Eşti preocupată de problemele ivite în familie şi, mai ales, de problemele financiare ale partenerului de viaţă. Organizează-ţi mai bine casa şi revizuieşte priorităţile familiei. Un coleg sau un şef caută un punct sensibil pe care să îl exploateze. Nu da importanţă vorbelor răutăcioase aruncate de colegi. Joi vei avea ocazia să le demonstrezi că poţi lucra eficient şi singură.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie   – zodia Pești

Perioada favorabilă iubirii se prelungeşte săptămâna aceasta. Ai şanse mari să îi atragi atenţia celui de care te-ai îndrăgostit. Miercuri şi joi primeşti telefoane sau vizite din partea unor prietene care te ajută cu sfaturile lor. Vineri ai o nouă întâlnire care îţi dă aripi. Sentimentele pe care le trăieşti te ajută să fii mai optimistă și să îți faci planuri noi.