Horoscopul săptămânal 6 – 12 august  – zodia Berbec

Vei avea parte de veşti bune care vor sosi una după alta, după ce Luna nouă va intra în zodia Leului, pe data de 8 august. Te așteaptă o petrecere, o reuniune de familie sau ai parte de invitaţii de la prieteni veseli, care ştiu să te facă fericită. La serviciu, este posibil să te confrunţi cu unii dintre colegii de muncă. Vor încerca să te convingă de ideile lor greşite, dar vei reuşi să scapi de fiecare.

Horoscopul săptămânal 6 – 12 august – zodia Taur

Vei avea parte de câteva zile cu venituri bune, mai ales după Luna nouă din 8 august. Vei scăpa de presiunea legată de bani și datorii, dar vei avea surprize neplăcute din partea unei femei apropiate. Vei descoperi că prietena ta îţi întoarce spatele la greu. Dar, vor veni şi timpuri mai bune când vei primi ajutorul necesar. Dacă ai o relaţie nouă, fii mai deschisă cu partenerul tău de cuplu.

Horoscopul săptămânal 6 – 12 august – zodia Gemeni

Vor fi momente frumoase, dacă vei pleca în vacanță, dar vor fi și momente critice în relația cu o persoană apropiată. Dacă ai răbdare să cauţi cea mai bună soluţie, vei repara necazurile pe care ţi le provoacă aceasta. Unul dintre părinţi ar putea avea nevoie de un consult medical. În privinţa locului de muncă, ar fi bine să începi să cauţi ceva nou sau să încerci să înveţi ceva nou, ce îţi va fi de mare folos pe viitor.

Horoscopul săptămânal 6 – 12 august – zodia Rac

Programul tău pare să fie încărcat, fie că ești la serviciu, fie că pleci în concediu. Pot apărea și mici probleme de sănătate care s-ar putea rezolva foarte uşor, dacă discuţi cu un medic cât mai curând. Este posibil ca durerile de cap să se rezolve dacă adopți o dietă fără dulciuri. Pe de altă parte, va fi o săptămână bună pentru călătorii și pentru întâlniri cu oamenii dragi pe care îi vezi rar.

Horoscopul săptămânal 6 – 12 august – zodia Leu

Câteva zile vor fi mai mohorâte, dar situaţia se îndreaptă după Luna nouă din data de 8 august care va răsări în zodia ta. Fii optimistă şi fă alegeri rapide, mai ales dacă este vorba de oferte cu locuri bune de muncă. Vei avea ocazia să câştigi nişte bani în plus, când te aştepţi mai puţin. În dragoste, lucrurile se vor îndrepta pe parcurs. Călătoriile și serile de vară cu plimbări lungi vă vor ajuta!

Horoscopul săptămânal 6 – 12 august – zodia Fecioară

Se pare că bucuria va bate curând la uşa casei tale. O veste deosebită din partea unuia dintre copii sau din partea unui frate îţi va însenina vara. În dragoste, ar trebui să fii mai optimistă. Nu îţi ascunde sentimentele, pentru că numai atitudinea ta deschisă îl va ajuta pe el să te cunoască mai bine şi să facă mai multe pentru relația voastră. După Luna nouă din 8 august, călătoriile romantice vor fi norocoase.

Horoscopul săptămânal 6 – 12 august – zodia Balanță

Te vei bucura de o perioadă mai liniştită, excelentă pentru un concediu sau pentru întrunirile de familie. Fă-le vizite bunicilor sau mătuşilor, chiar dacă stau în cealaltă parte a ţării. Nu aştepta cine știe ce sărbătoare ca să le arăţi că îţi pasă de ele. Nu ţi-ar strica puţină odihnă, mai ales dacă munca extenuantă îţi provoacă iar probleme cu tensiunea, migrene sau nopți nedormite.

Horoscopul săptămânal 6 – 12 august – zodia Scorpion

Vor veni momente în care trebuie să negociezi și să iei cele mai bune decizii sub presiunea familiei. Mai grav este că trebuie să intri în discuţii neplăcute cu unele rude pretențioase. Caută sfatul sau sprijinul unei prietene optimiste. Cu siguranţă, ea va știi cum să îți ridice moralul. Dacă a venit momentul să faci o investiţie majoră, trebuie să discuți și cu familia, și cu un avocat.  

Horoscopul săptămânal 6 – 12 august – zodia Săgetător

Se anunță întrevederi în familie, mai ales dacă pleci în concediu și treci pe la rude. Cu toată bucuria revederii, nu sunt excluse discuțiile mai puțin plăcute cu unele dintre ele. Dacă se întâmplă să ai probleme cu un frate, fă tot posibilul să nu vă despărţiţi supăraţi. Soluţii de compromis se găsesc întotdeauna. În dragoste, cere o dovadă din partea iubitului tău că te iubeşte necondiţionat.

Horoscopul săptămânal 6 – 12 august– zodia Capricorn

Pleacă în vacanță, odihnește-te cât mai bine în concediu și ocupă-te mai mult de tine. Lucrurile bune pe care le faci pentru tine ţi-ar putea influenţa viaţa. Cauţi o schimbare, dar îi laşi mereu pe alţii să decidă în locul tău. De data aceasta, tu trebuie să hotărăşti singură ce vrei să faci în continuare. Gândește-te la avantajele pe care le vei avea, dacă faci singură o alegere bună pentru tine.

Horoscopul săptămânal 6 – 12 august – zodia Vărsător

Ar fi bine să ceri cât mai repede concediu și să te ocupi de relaţia de cuplu. Poate că problemele financiare au lăsat urme adânci între voi și este nevoie de o perioadă cu mai multă afecțiune și dragoste. Ar fi bine să te fereşti de discuţii neplăcute, atâta vreme cât nu poţi rezolva nimic fără bani. În plan profesional, este bine să faci o schimbare. Dacă ai ocazia să ocupi un alt loc de muncă, gândeşte-te bine la avantaje.

Horoscopul săptămânal 6 – 12 august – zodia Pești

Ai ocazia să te ocupi de casă, de vânzarea ei sau de renovare. Vei descoperi suficiente aspecte neplăcute, mai ales dacă este vorba de reparații costisitoare. Dar Luna nouă din data de 8 august este un moment bun să te apuci de muncă, să îndrepți lucrurile și să schimbi vechiturile. La serviciu, lasă pe seama altora proiectele complexe, mai ales dacă nu concordă cu obiectivele tale.