Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie – zodia Berbec

Te bucuri de zile mult mai bune. Niciun necaz nu te va mai supăra săptămâna aceasta. Marţi primeşti o veste pe care o aştepţi de multă vreme şi îţi va aduce bucurie. Ţi se propune o călătorie în interes de serviciu din care vei avea numai de câştigat. Plecarea poate fi miercuri sau joi. Duminică este o zi dedicată familiei şi vei fi fericită să descoperi cât de mult eşti iubită.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie – zodia Taur

Călătoreşti pe distanţe scurte sau faci multe drumuri în interesul unui şef care te va răsplăti pentru efortul tău. De joi petreci mai mult timp pe acasă şi alungi necazurile din familie. Vei avea de rezolvat câteva situații delicate legate de copii. Dacă ai copii adolescenți, ei au nevoie acum de înţelegerea ta, chiar dacă îi pedepseşti ca să le dai un exemplu.  

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie – zodia Gemeni

În următoarele zile ai mare nevoie să recuperezi banii împrumutaţi pe la prieteni sau rude. Te aşteaptă un impas financiar şi nu te poate ajuta nimeni deoarece este o perioadă dificilă pentru toţi ai casei. În dragoste, eşti preocupată de plecările lui dese de acasă sau de faptul că vă vedeţi prea rar. Ai sentimentul că se implică prea puţin în relaţia voastră, deşi spune că te iubeşte.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie – zodia Rac

Familia, în special părinţii, au mare nevoie de tine în aceste zile. Îţi cer iar bani sau ajutor în casă. Problemele lor sunt de lungă durată şi vor mai depinde de tine o perioadă. La serviciu, trebuie să fii mult mai atentă la ce ţi se cere să nu interpretezi greşit ceea ce spun colegii. În relaţia cu partenerul de viaţă se strecoară câteva momente mai neplăcute, dar vor trece repede.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie – zodia Leu

Un câştig mic, dar oportun, îţi scapă printre degete. Ai necazuri la serviciu şi te confrunţi cu unul dintre şefi. Un bărbat îţi cere scuze pentru o greşeală pe care a făcut-o faţă de tine cu mult timp în urmă. La sfârşit de săptămână, primeşti vizitele unor prieteni care te vor binedispune şi îţi vor da şi sfaturi bune pentru problemele de la serviciu.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie – zodia Fecioară

Te loveşti de încăpățânarea și capriciile partenerului de viață care te determină să faci multe schimbări în familie şi în casă. Trebuie să preiei controlul pentru că va pierde mulți bani dacă face totul după capul lui. În curând, vei avea ocazia să pleci la drum lung şi să te întorci acasă mult mai optimistă. În privinţa serviciului, cauţi iar oportunităţi pentru o schimbare, dar astrele nu sunt favorabile deocamdată.     

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie – zodia Balanță

Vei avea surprize în dragoste de Mărțișor. Simple cuvinte dragi sau gesturi generoase te încredinţează că eşti iubită de o persoană deosebită. Primeşti bani peste salariul obişnuit şi îţi permiţi câteva lucruri pe care doreai să le cumperi de ceva vreme. O mică încurcătură cu actele membrilor familiei te face să pierzi timpul pe la poliţie sau pe la primărie. Până vineri vei rezolva totul.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie – zodia Scorpion

Îţi sacrifici timpul liber pentru o problemă de serviciu. Vei avea o perioadă aglomerată şi munceşti destul de mult în speranţa de a fi recompensată. Spre sfârşitul săptămânii, vei primi veşti bune legate de bani şi vei cheltui mai mult decât ar trebui. Săptămâna aceasta trebuie să repari o greşeală, mai ales dacă acea greșeală a provocat suferință unor prieteni.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie – zodia Săgetător

Amână cheltuielile și evită să cumperi lucruri inutile, deoarece Mercur este zgârcit cu tine în aceste zile. Până joi, trebuie neapărat să duci la îndeplinire o promisiune făcută cuiva drag din familie. La serviciu apare o ocazie care ţi se pare deosebită, dar te obligă să faci prea multe lucruri în plus. Spre sfârşitul săptămânii, trebuie să faci drumuri lungi și să îți vizitezi părinții.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie – zodia Capricorn

Apelezi la un prieten în speranţa că ţi se deschide o uşă spre o nouă afacere. În dragoste, dacă eşti singură, ai mari şanse la o petrecere să găsești pe cineva așa cum îți dorești. Dacă ai deja un partener de cuplu, vei face noi descoperiri despre viaţa lui sau despre familia lui. Este posibil să fii invitată să petreci câteva zile cu familia lui cu ocazia unei aniversări.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie – zodia Vărsător

Închei o afacere sau o vânzare care îţi aduce câştiguri bune. Dacă vrei să te muţi în altă locuinţă, aceasta este cea mai bună perioadă să găseşti ceva potrivit pentru tine. Tot timpul liber vei fi ocupată cu modificările din casă. La serviciu, un eveniment care va avea loc miercuri te asigură că vei avea parte de stabilitate anul viitor. Partenerul de viaţă îţi face o surpriză.

Horoscop săptămânal 27 februarie – 5 martie – zodia Pești

Va fi o săptămână mai grea în care nu trebuie să pierzi timpul şi în care trebuie să profiţi de sprijinul celorlalţi. Vei pune pe roate un proiect care părea imposibil, dar numai dacă te ajută şi familia. La începutul săptămânii, primeşti veşti proaste legate de bani. Până vineri, problemele tale financiare se vor rezolva şi vei reuşi să scapi de datoriile mai mari.