Horoscop săptămânal 20 – 26 martie  – zodia Berbec

Veştile bune vor sosi curând şi unele din dorinţele tale se împlinesc mai devreme decât sperai. Sfatul pe care îl primeşti de la un bărbat mai în vârstă din familie, trebuie urmat întocmai. Cu ajutorul lui, vei avea numai de câştigat. Doar în dragoste trebuie să cântăreşti foarte bine ceea ce vrei tu și ceea ce îţi poate oferi bărbatul de lângă tine, dacă aveți sau nu aceleași interese.

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie – zodia Taur

Te aşteaptă multă muncă, puţină odihnă şi zile pline de întâlniri. Fii precaută în preajma persoanelor ambiţioase care urmăresc să avanseze. Când faci un comentariu legat de munca lor, gândeşte-te bine înainte. Este posibil să primeşti noi responsabilităţi la serviciu, ceea ce naşte invidia unora dintre colegi, deoarece vei avea ocazia să te dezvolți și să demonstrezi mai mult.

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie  – zodia Gemeni

Privește înainte și nu regreta ce s-a întâmplat, chiar dacă ai luat o decizie nepotrivită. Până la sfârşitul săptămânii vei primi banii pentru ceea ce ai lucrat, mai ales dacă ai avut colaborări în afara serviciului. O altă veste bună vine din partea unui coleg care îţi propune să munceşti în echipa lui la un proiect mai creativ. Vei cunoaşte oameni cu experiență, de la care poţi învăţa şi tu să faci noi afaceri.  

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie – zodia Rac

Vine o perioadă mai dificilă în care îţi lipsesc banii şi nu prea reuşeşti să realizezi nimic. Accidente minore îţi dau planurile peste cap. Maşina sau aparatele electrocasnice vor avea nevoie de reparaţii. În schimb, la serviciu te descurci mult mai bine. Vor sosi şi compensaţiile, chiar dacă nu sunt băneşti. Poate că vei primi un telefon nou sau un calculator performant.

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie  – zodia Leu

Astrele te sfătuiesc să ții deoparte obligaţiile de serviciu față de viaţa personală. Intenţiile unui coleg de muncă te iau prin surprindere. Chiar dacă puteți colabora eficient la serviciu, în ceea ce privește distracțiile este posibil să nu aveți aceleași preferințe.

O călătorie, o excursie cu prietenele apropiate sau cu cei mici te ajută să te deconectezi de problemele cotidiene. În ceea ce priveşte sănătatea, este momentul să începi o dietă nouă şi eficientă.

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie – zodia Fecioară

Te întâlneşti sporadic cu prieteni vechi și depănați tot felul de amintiri. Dar treci prin stări confuze în legătură cu cineva din trecutul tău. Se pare că te așteaptă o situaţie mai puţin plăcută, care se va prelungi câteva luni. Nu te poţi concentra nici la locul de muncă şi laşi deoparte toate treburile greu de rezolvat. Singurul lucru bun este că salariul sosește la timp și este posibil să fie mai mare decât de obicei.

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie – zodia Balanță

Se anunță zile mai dificile, cu tot felul de discuții în familie. Vei încerca să te opui unor schimbări pe care partenerul tău vrea să le impună în casă, deoarece sunt prea costisitoare pentru bugetul vostru. Vei trece prin clipe mai grele până joi şi vei simţi că în relaţia voastră apar fisuri ce nu mai pot fi reparate. Abia sâmbătă veţi reuşi să ajungeţi la un compromis.   

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie – zodia Scorpion

Începe o nouă săptămână bună pentru muncă, pentru carieră și relații de serviciu. Dar există riscul să neglijezi relaţia de dragoste abia înfiripată. Este momentul să iei o decizie dacă vrei să mergi mai departe cu cel pe care îl iubeşti. Dacă eşti deja căsătorită, sentimentul că relaţia voastră nu este suficient de stabilă o să dispară. Soțul tău se arată mai implicat în planurile de familie.

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie – zodia Săgetător

Se apropie ziua de salariu și te hotărăşti să faci economii, să pui bani deoparte pentru orice eventualitate. Dacă vei avea probleme cu locuinţa, este bine să fii pregătită cu un buget de rezervă pentru tot felul de reparații și renovări. În ceea ce privește cariera, ar fi bine să pui la cale un plan să îţi asiguri viitorul. Ia legătura cu oamenii care te pot ajuta.  

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie – zodia Capricorn

Poate fi o perioadă bună pentru relațiile tale profesionale, dar nu trebuie să îți pui mari speranţe în promisiunile unor persoane influente care se laudă cu multe. Prea puţin din ce ţi-au promis va fi dus la bun sfârşit. În schimb, vei avea ocazia să te descurci fără ajutor și să găsești câteva oferte de muncă foarte bune.

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie – zodia Vărsător

În zilele următoare trebuie să fii mult mai atentă la ceea ce mănânci. Astrele arată un risc crescut de alergii, probleme digestive și probleme cu pielea. Ai grijă de sănătate! Dacă nu ai o casă a ta, se pare că vei fi nevoită să îţi schimbi locuinţa în care stai cu chirie. Te gândeşti tot mai serios inclusiv la o plecare în străinătate, dar amâni discuţiile în familie.

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie – zodia Pești

A venit momentul să discuţi cu cei apropiaţi despre visurile tale cele mai dragi. Orice vrei să începi în zilele următoare, va avea parte de un final fericit. Dar cel mai bun plan începe cu economisirea unor bani. În dragoste, se închide un cerc din care vei elimina un adversar. Poți fi sigură de partenerul tău și de sentimentele lui pentru tine.