Horoscopul săptămânal 20 – 26 august  – zodia Berbec

Fii pregătită pentru orice, dacă ai planuri mari pentru sfârşitul lunii august. Ai grijă să pui deoparte mai mulți bani, dacă poți. Se pare că vor fi schimbări de la o zi la alta din cauza celorlalte persoane implicate în planurile tale și care nu sunt decise asupra soluțiilor găsite. În schimb, dacă ţi-ai planificat acum vacanţa, va merge totul ca pe roate, departe de grijile de acasă şi de la serviciu.

Horoscopul săptămânal 20 – 26 august – zodia Taur

Călătoreşte şi distrează-te câtă vreme eşti în graţiile astrelor. Venus, astrul care guvernează zodia ta, se află cum în constelația Balanței și echilibrează multe situații neplăcute, oferindu-ți zile mai liniștite și relaxare. Nu trebuie să îți faci griji de bani, chiar dacă departe de casă cheltuielile tale sporesc. Luna plină din Vărsător, din data de 22 august, arată că trebuie să îți faci griji doar pentru sănătatea ta.

Horoscopul săptămânal 20 – 26 august – zodia Gemeni

Poate fi o perioadă bună din punct de vedere financiar, chiar dacă vei călători mai mult în această perioadă. Mercur traversează zodia Fecioarei și arată că situația ta financiară este protejată. Nu este exclus să faci o afacere bună, dacă vrei să vinzi ceva pentru a face alte investiții. Luna plină din Vărsător te avertizează să fii atentă la starea ta de sănătate și să nu îți petreci vacanța în locuri aglomerate.

Horoscopul săptămânal 20 – 26 august – zodia Rac

Poate fi o perioadă bună din punct de vedere financiar, chiar dacă vei călători mai mult în această perioadă. Mercur traversează zodia Fecioarei și arată că situația ta financiară este protejată. Nu este exclus să faci o afacere bună, dacă vrei să vinzi ceva pentru a face alte investiții. Luna plină din Vărsător te avertizează să fii atentă la starea ta de sănătate și să nu îți petreci vacanța în locuri aglomerate.

Horoscopul săptămânal 20 – 26 august – zodia Leu

Începe o perioadă frumoasă, cu surprize și călătorii, dar nu trebuie să uiţi de datorii, de rata la bancă sau de facturile restante. Ceea ce nu reuşeşti să plăteşti la timp va acumula datorii mai târziu, greu de returnat. În ultimele zile de august, chiar dacă pleci în vacanţă, astrele te îndeamnă să cheltuieşti cu măsură şi să păstrezi un buget suficient de mare şi pentru necesitățile din septembrie. 

Horoscopul săptămânal 20 – 26 august – zodia Fecioară

Se anunţă schimbări majore, dar vei avea alături de tine persoane care te iubesc şi care te susţin necondiţionat. Este posibil să devii părinte sau să te confrunţi cu o problemă de sănătate sau cu situaţie deosebită în familie, care presupune cheltuieli mari. Alături de cei dragi, cu sprijinul lor financiar, vei trece cu bine peste acest moment şi vei recupera ceea ce ai pierdut. Mercur arată că banii vor veni la timp.  

Horoscopul săptămânal 20 – 26 august – zodia Balanță

Vei beneficia de o ofertă sau de o șansă pentru a face o schimbare frumoasă în viaţa ta. Nu îţi va fi uşor să alegi, pentru că fiecare decizie va avea consecinţe pe termen lung şi trebuie să te gândeşti şi la celelate persoane implicate. Partenerul de viaţă are şi el câteva planuri pe termen lung pentru care va avea nevoie de sprijinul tău necondiţionat. Dar împreună veți reuși să vă descurcați mai bine cu banii. 

Horoscopul săptămânal 20 – 26 august – zodia Scorpion

Profită de Luna plină din Vărsător şi încearcă să pui în practică ideile creative la care te gândeşti de o bună bucată de vreme. Chiar dacă te vei lovi de critici, astrele îţi oferă acum o conjunctură mult mai bună pentru tot ceea ce vrei să întreprinzi. Treci la fapte şi nu te lăsa demoralizată de nimeni! În această perioadă, dacă nu pleci în concediu, un hobby îți poate oferi satisfacții și poate chiar și bani. 

Horoscopul săptămânal 20 – 26 august – zodia Săgetător

Îți merge bine financiar, dar Venus scoate la lumină slăbiciuni mai vechi, un eşec dureros sau punctele vulnerabile ale unui plan care părea bine tocmit. Eşti înclinată mai mult ca oricând să cauţi nod în papură şi să declanşezi discuţii neplăcute în relaţia de cuplu. Lasă deoparte temerile, fă un compromis pentru persoana iubită şi vei avea parte de zile senine. Chiar v-ar prinde bine să călătoriți mai mult.

Horoscopul săptămânal 20 – 26 august – zodia Capricorn

Înveţi ceva nou, îţi faci prieteni noi, comunici mai deschis cu oamenii şi te simţi tot mai bine în relaţii care, pe vremuri, te stânjeneau. Luna plină din Vărsător, din 22 august, schimbă lucrurile şi îmbunătăţeşte mult legăturile sociale. În curând, îţi va scoate în cale evenimente care îţi vor pune în valoare personalitatea, calităţile profesionale şi amabilitatea pe care puţini ţi-o cunosc.

Horoscopul săptămânal 20 – 26 august – zodia Vărsător

Ia-o de la capăt ori de câte ori te împiedici! În această perioadă, marcată de energia Lunii pline din zodia ta, toate lucrurile pe care vrei să le realizezi se vor împlini, indiferent de piedici. Este timpul să te ocupi de proiectele care au stagnat şi de ideile pe care le-ai ţinut la sertar, fie din lipsă de bani, fie din lipsă de curaj. De acum încolo, vei avea mai multe şanse și cineva apropiat te va sprijini.

Horoscopul săptămânal 20 – 26 august – zodia Pești

Te aşteaptă o perioadă aglomerată, cu activităţi şi idei noi, cu o mulţime de proiecte începute deja şi amânate. Este timpul să te ocupi de toate lucrurile pe care le-ai lăsat deoparte când te-ai bucurat de petreceri şi vacanţe. Mobilizează-te şi vei avea parte de energia lui Venus din Fecioară, care va grăbi realizarea proiectelor importante. În plus, vei beneficia și de o sumă mai mare de bani.