Horoscopul săptămânal 13 august – 19 august  – zodia Berbec

Vei avea o perioadă foarte bună, mai ales dacă ți-ai programat concediul la mijlocul lunii august. Va fi cea mai norocoasă perioadă din această lună și toate îți vor merge din plin, mai ales dacă ai și niște bani puși deoparte. Siguranța financiară te va ajuta să faci mici investiții pentru confortul tău sau să pleci în locuri de vacanță pe care nu le-ai mai văzut până acum, pe meleaguri exotice. 

Horoscopul săptămânal 13 august – 19 august – zodia Taur

Vei beneficia de o perioadă stabilă din punct de vedere financiar, chiar dacă pleci într-un concediu costisitor. Câtă vreme respecți bugetul de vacanță și nu depășești prea mult suma de bani alocată pentru micile voastre distracții, nu ai de ce să îți faci griji. Tranzitul lui Venus prin Fecioară și Balanță în aceste zile arată că ești bine organizată, chiar și în concediu, și că ai o situație bună.

Horoscopul săptămânal 13 august – 19 august – zodia Gemeni

Îți faci planuri mari, la mijlocul lunii august, dar numai o parte dintre ele se pot materializa. Ți-ar prinde bine să treci pe listă prioritățile și apoi să cauți tot ce ai nevoie. Dacă îți iei concediu, va fi o perioadă bună pentru călătorii, dar alege destinații cât mai puțin aglomerate. Doar așa vei reuși să te relaxezi și să te deconectezi de problemele cotidiene. Dacă lucrezi, încearcă să reduci orele de stat la birou.

Horoscopul săptămânal 13 august – 19 august – zodia Rac

Te vei bucura de zile pline, cu mici evenimente în familie sau cu întâlniri cu prietenii buni. În preajma zilei de 15 august, vei avea o împlinire sufletească și vei reuși să te reîntâlnești cu o persoană dragă. În dragoste, încearcă să fii mai puţin capricioasă. Vorbeşte mai mult cu iubitul tău, petreceţi mai multe seri numai voi doi şi vei observa că relaţia voastră va deveni mai echilibrată.

Horoscopul săptămânal 13 august – 19 august – zodia Leu

Ai şanse mari să tragi o carte câştigătoare, după cum arate astrele generoase cu zodia ta. Veştile bune sunt legate de carieră sau de alegerea unui loc de muncă. Vor mai fi detalii supărătoare şi persoane care te vor critica, dar trebuie să treci peste aceste obstacole. Vei lăsa dragostea pe locul doi şi chiar vei căuta motive să fii singură câteva zile pentru a-ți pune în ordine gândurile și prioritățile.

Horoscopul săptămânal 13 august – 19 august – zodia Fecioară

Îți merge foarte bine, dacă pleci în vacanță și reușești să pui o distanță cât mai sigură între tine și colegii agasanți care te sună mereu cu probleme de la serviciu. Petrece cât poți de mult, relaxează și fă plimbări lungi. Profită de concediu, fără să mai ții legătura cu nimeni de acasă. Dar, dacă ești la serviciu, trebuie să dai dovadă de multă răbdare. Lucrurile nu ies aşa cum doreai, însă câștigi bine luna aceasta.

Horoscopul săptămânal 13 august – 19 august – zodia Balanță

Îți merge bine, ai alături de tine oameni care te susțin și astrele arată că sunt șanse să depășești un obstacol care ţi-a adus tot felul de griji. Colegii sau alte persoane din jurul tău vor încerca să te sprijine chiar și cu gesturi mărunte pentru a rezolva toate problemele. Încearcă să fii mai înţelegătoare cu mama sau bunica, deoarece ele au alte principii de viaţă şi mereu îţi dau sfaturi utile.

Horoscopul săptămânal 13 august – 19 august – zodia Scorpion

Ai multe planuri şi tot mai multe probleme mărunte de rezolvat, dar este o perioadă bună pentru soluții eficiente. O femeie tânără din familie te va ajuta sau te va susţine ori de câte ori vei încerca să faci ceva mai dificil. Chiar dacă vrei să pleci o vreme de acasă, ea ştie că ai nevoie de o pauză şi de odihnă. Dacă eşti singură, un bărbat pe care l-ai cunoscut cu ceva timp în urmă, apare din nou în viaţa ta.

Horoscopul săptămânal 13 august – 19 august – zodia Săgetător

Astrele sunt generoase și îți vor scoate în cale o șansă deosebită. Poate fi vorba de o colaborare, de un proiect de scurtă durată, dar bine plătit. Ți-ar prinde bine să mai faci ceva în plus, pentru că ești genul de persoană care are nevoie permanentă de provocări. Chiar dacă pleci în vacanță, poți încerca tot felul de lucruri noi, un sport nautic sau Pilates la malul mării. În dragoste, se pare că vine o perioadă de tranziţie.

Horoscopul săptămânal 13 august – 19 august – zodia Capricorn

Ți-ar prinde bine un concediu sau o activitate nouă, care să te deconecteze de la muncă. Rutina, plictiseala sau oboseala acumulată de la începutul anului te fac destul de nefericită. Fă ceva nou, implică-ţi familia şi mai ales partenerul de viaţă. Relaţia voastră intimă are şi ea nevoie de un suflu nou. Organizează mai multe drumeții, adoptă un câine jucăuș sau mergi mai des la mare.

Horoscopul săptămânal 13 august – 19 august – zodia Vărsător

Fă un compromis şi acceptă planurile sau ideile celorlalţi colegi, dacă acestea pot duce la rezolvarea rapidă a unor situații delicate. Nimic nu poate fi mai important decât să termini cât mai onorabil proiectele dificile și să te bucuri de un concediu binemeritat. Bărbatul care te iubeşte îţi cere să ai mai multă încredere în el, ceea ce ţi-ar putea aduce anumite foloase financiare în curând.

Horoscopul săptămânal 13 august – 19 august – zodia Pești

Vor fi zile frumoase la mijloc de august, vei avea parte de odihnă şi de zile relaxante, chiar dacă te ocupi de tot felul de treburi mărunte prin casă. Este momentul să priveşti din alt unghi anumite relaţii, mai ales pe cele de prietenie. Pregăteşte-te să primeşti refuzuri şi comentarii răutăcioase, dar trebuie să lupţi să păstrezi o prietenie valoroasă. La sfârşit de săptămână, se anunță o călătorie scurtă.