Horoscop săptămânal 13 – 19 martie  – zodia Berbec

Ai multă energie în aceste zile și starea ta de sănătate se îmbunătățește vizibil, dacă ai probleme medicale mai vechi. Nici nu mai iei în seamă micile dureri. Zilele cele mai bune vor fi marţi şi vineri, zile în care este bine să programezi tot ceea ce nu ai reuşit să rezolvi săptămâna trecută. Mai ales planurile de cuplu, care se împlinesc acum mai ușor.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie  – zodia Taur

Se anunță zile excelente pentru a face cumpărături şi investiţii de valoare. Poate că familia nu va fi de acord, dar sunt lucruri de care ai nevoie pentru a-ţi schimba puţin viaţa. La serviciu, este bine să fii precaută, să respecţi responsabilităţile pentru că unii şefi vor face evaluări. În viața de cuplu, fără să vrei, te îndepărtezi de iubitul tău și te ocupi mai mult de planuri personale.     

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie – zodia Gemeni

Fii precaută când transferi bani sau când împrumuţi pe cineva care îți cere bani. Nici nu poţi să refuzi, nici nu poţi să te faci că nu auzi. Ţine cont de ajutorul pe care l-ai primit şi tu cândva. Câteva discuţii cu soţul te vor convinge să faceți mai multe investiţii în casă, chiar dacă tu ești tentată mai mult de călătorii și experiențe noi alături de copii.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie – zodia Rac

Simţi nevoia să schimbi aproape totul în relaţia ta sentimentală. Aţi început cu stângul şi s-au adunat prea multe amintiri neplăcute. Ai grijă la ceea ce îţi şopteşte intuiţia pentru că în zilele următoare nu vei găsi argumente mai bune. Mare grijă când vrei să cumperi ceva, pentru că vei pierde bani. La serviciu, veştile bune vin din partea unei persoane cu funcție de conducere. 

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie – zodia Leu

Încearcă să te detaşezi de problemele de la serviciu şi să te concentrezi pe lucrurile bune de acasă. Dacă ceva nu îți iese așa cum dorești, nu îi acuza pe cei dragi de ceea ce nici tu nu reuşeşti să duci la bun sfârşit. Un bun prieten îţi dă veşti proaste despre o persoană bolnavă, internată în spital. Ar fi bine să iei atitudine și să o ajuți în aceste zile grele. Fă-i o vizită, chiar dacă spitalele sunt neplăcute.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie – zodia Fecioară

În următoarele zile vei avea şanse frumoase să avansezi pe un post mai bun la serviciu. În cazul în care funcțiile de conducere te interesează mai puţin, alătură-te colegilor care pleacă în alt department sau în subordinea altui şef. La sfârşit de săptămână se anunţă o călătorie sau o scurtă excursie cu familia. Alături de soţ sau de iubit, vei pune la cale ceva ce nu aţi mai făcut până acum.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie – zodia Balanță

Fii mai atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău. Nu te lăsa ispitită de promisiunile unui bărbat care îţi ascunde, de fapt, tot ce este mai important despre el. În planul sănătăţii, este posibil să suferi de alergii şi să descoperi astfel o afecţiune a ficatului. Starea de apatie sau proasta dispoziţie pe care o ai din cauza bolii va trece în câteva săptămâni, dar ai grijă să mergi la medic.   

Horoscop săptămâna 13 – 19 martie l – zodia Scorpion

Discuţiile cu o femeie mai în vârstă te pun în alertă. Fii diplomată şi primeşte sfaturile ei, pentru că vei avea de învățat. La serviciu, se pare că ajungi pe o poziţie mai important, dar vei auzi curând și comentarii răutăcioase. În viața de cuplu, vin zile frumoase pentru că iubitul sau soţul tău îşi va asuma responsabilităţi mai mari.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie – zodia Săgetător

Începi săptămâna cu situații dificile de rezolvat și îți faci griji pentru copii. Chiar dacă mai pierzi şi bani, nu îţi pierde şi speranţele. Ai tot sprijinul familiei sau al părinţilor, iar lucrurile nu sunt chiar atât de negre. Până duminică, situaţia se schimbă, iar dacă vrei să te muţi, sfârşitul săptămânii este cea mai bună perioadă să îţi cauţi altă casă. Vei găsi o ocazie bună.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie – zodia Capricorn

Vei reuși să scapi de un credit, de o datorie care te apasă de câteva luni. Principalul sprijin este unul dintre superiorii tăi care te ajută să găseşti o nouă formulă de lucru, mai profitabilă. Lasă deoparte îngrijorările legate de partenerul tău. Până la sfârşitul săptămânii, te va surprinde cu declaraţiile lui de dragoste și, poate, plecați într-o călătorie împreună.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie – zodia Vărsător

Problemele care apar la începutul săptămânii se vor rezolva numai dacă găseşti documentele necesare. Dar, pentru asta, trebuie să faci un drum anevoios, să pleci din localitate şi să obţii semnătura unei persoane greu de convins. În relaţia sentimentală devii melancolică și vei avea mai multe pretenții de la partenerul tău, dar nu toate se pot împlini.   

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie – zodia Pești

O prietenă te provoacă să faci ceva ieşit din comun, nu pentru a-i surprinde pe ceilalţi, ci pentru a vă schimba voi stilul de viaţă. Te distrezi şi, în acelaşi timp, îţi împlineşti o dorinţă, un vis pe care îl ai din adolescenţă. Atmosfera la locul de muncă este destul de mohorâtă. Nu este indicat să faci nicio schimbare, deşi apar ocazii bune vineri. Atenţie însă la salariu!