Horoscop săptămânal 13 – 19 februarie – zodia Berbec

Luna străbate zodia Scorpionului în zilele de 13 și 14 februarie și pune în lumină aspecte neplăcute din viața de familie. Mare atenție ce decizii iei pentru soțul tău, mai ales dacă nu le discuți deloc cu ea. S-ar putea să îl pui într-o situație delicată, să pierdeți bani amândoi și să nu mai puteți repara greșeala. Nu acționa sub imperiul impulsului!

Horoscop săptămânal 13 – 19 februarie – zodia Taur

S-ar putea să te înșele aparențele, persoanele prea binevoitoare sau cele care încep să ascundă lucruri. Poate fi influența Lunii din Scorpion care te provoacă să fii mult mai atentă la oamenii de lângă tine. Nu știi niciodată când cineva ascunde ceva ce ți-ar putea aduce prejudicii. Verifică de două ori situațiile mai delicate de la serviciu și mai ales fondurile implicate.

Horoscop săptămânal 13 – 19 februarie – zodia Gemeni

Ar fi bine să te concentrezi mai mult asupra treburilor gospodărești. Ambițiile profesionale trebuie să rămână pe locul doi, iar tu ar trebui să te ocupi de mici treburi prin casă și de activități mărunte, dar relaxante. Ocupă-te de animalele de companie, de plantele din ghiveci, de covoare, de mobilă, de obiectele decorative. O îmbunătățire în casă te ajută să te simți mai bine!

Horoscop săptămânal 13 – 19 februarie – zodia Rac

O persoană abia cunoscută încearcă să imite modul în care lucrezi şi să înveţe de la tine toate secretele meseriei. Nu eşti prea încântată, dar nici nu poţi ascunde multe lucruri. În dragoste, dacă nu eşti prea sigură de sentimentele tale, ar fi mai bine să nu îi dai mari speranţe. Este foarte posibil să te roage să vă mutaţi împreună sau să petreceţi o mini vacanţă de Ziua Îndrăgostiților!

Horoscop săptămânal 13 – 19 februarie – zodia Leu

Ai multă energie şi putere de muncă. Ţi se pare că vei răsturna munţii, numai să îţi aprobe şefii ideile. Ai nevoie, totuşi, de un ritm de lucru mai domol şi de un control medical, pentru că durerile abdominale pot avea cauze multiple. De vineri eşti tot mai preocupată de stabilitatea emoţională a unei tinere din familia ta care a avut o decepţie în dragoste.

Horoscop săptămânal 13 – 19 februarie – zodia Fecioară

În câteva zile, problemele sau necazurile prin care treci se vor apropia de sfârşit. Stai de vorbă cu un avocat să găseşti o soluţie mai bună. Dacă ai o fiică la vârsta adolescenţei, te va surprinde când îţi va mărturisi de cine este îndrăgostită. În privinţa sănătăţii, trebuie să încerci să mănânci la ore fixe. Lipsa de energie se datorează oboselii dar şi alimentaţiei nepotrivite.    

Horoscop săptămânal 13 – 19 februarie – zodia Balanță

Cineva ar dori să se împace cu tine, dar tu preferi să laşi lucrurile aşa cum sunt în prezent. Este o persoană care te-a dezamăgit şi nu vrei să mai ai nicio relaţie cu ea. Sunt şanse mari să afli că o rudă apropiată este bolnavă şi că are nevoie de ajutor. Tratamentul va fi destul de costisitor şi eşti gata să o împrumuţi cu banii necesari. Gestul tău generos va fi răsplătit!

Horoscop săptămânal 13 – 19 februarie – zodia Scorpion

Fii foarte atentă ce documente trebuie să citeşti la serviciu, pentru că unele din ele vor ajunge la tine din greşeală şi poţi fi acuzată că le-ai luat fără să ceri voie. În relaţia de dragoste trebuie să cedezi un pic şi să îi asculţi păsurile celui care te iubeşte. În fiecare dimineaţă, este esenţial să fii optimistă şi să îi oferi încredere partenerului tău.

Horoscop săptămânal 13 – 19 februarie – zodia Săgetător

La începutul săptămânii, te confrunţi cu o situaţie injustă la locul de muncă. Cineva te nedreptăţeşte deşi ştia foarte bine în ce condiţii ai lucrat în ultima vreme. Abia de joi vei reuşi să pui lucrurile punct şi să te simţi mai bine printre colegi. Iubitul sau soţul tău ia iniţiativa şi face anumite schimbări fără să te mai întrebe, dar îți face o surpriză de Ziua Îndrăgostiților.

Horoscop săptămânal 13 – 19 februarie – zodia Capricorn

Vei avea câteva zile mai grele şi te vei lupta cu migrenele de seară. Ai nevoie de odihnă şi de o alimentaţie mai bogată şi mai sănătoasă, pentru că organismul tău este slăbit. O prietenă bună pleacă departe pentru o perioadă lungă de timp. Aveai nevoie de ajutorul ei şi eşti surprinsă de vestea pe care ţi-o dă. În dragoste, nimic nou, deşi vei cunoaşte pe cineva.

Horoscop săptămânal 13 – 19 februarie – zodia Vărsător

Eşti îngrijorată din cauza unor hârtii importante pe care le-ai rătăcit. Răscoleşti casa şi simţi nevoia să schimbi câte ceva în spaţiul în care locuieşti. Mare atenţie la detalii când redecorezi dormitorul. Relaţia ta de dragoste are nevoie de un impuls şi un decor mai romantic v-ar ajuta să petreceţi mai multe clipe intime, mai ales după data de 14 februarie.

Horoscop săptămânal 13 – 19 februarie – zodia Pești

Ai mai mult timp liber ca niciodată. Cererea de concediu, dacă ai de gând să o duci la biroul şefului, va fi aprobată fără să te mai ia nimeni la întrebări. Luni, închei cu succes câteva treburi mai complicate la serviciu, iar următoarele zile vor fi ca o vacanţă. Puneţi o dorinţă legată de călătorii şi dragoste. Vineri ai mari şanse să se îndeplinească pentru că primești noi dovezi de iubire.