Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Berbec

Evită situațiile complicate de la serviciu, care nu au o legătură directă cu tine. Azi vei avea parte și de vești bune și de vești mai puțin bune, iar starea ta de spirit poate fi schimbătoare.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Taur

Îți faci alte planuri pentru a doua parte a zilei, chiar dacă sunt mai costisitoare. Dar simți nevoia să faci ceva deosebit pentru tine și să nu te mai gândești la probleme.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Gemeni

Un prieten foarte apropiat va fi alături de tine, dacă simți nevoia să vorbești cu cineva. Pentru tine își face întotdeauna timp și te încurajează. Răsplătește-l cu o surpriză la care nu se așteaptă.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Rac

Poate fi o zi favorabilă pentru mici afaceri, negoţ, cumpărături sau investiţii, în cazul în care ai propria ta afacere. Dar nu cheltui o sumă mare de bani, fără să verifici de trei ori ceea ce cumperi.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Leu

Muncești mult dimineața, dar după amiaza ți-ar prinde bine o activitate care să te destindă. Încearcă să faci sport sau să mergi la o plimbare lungă într-un parc unde te duci rar.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Fecioară

Energia ta este în scădere și nu o vei recupera decât după Luna plină din 31 octombrie. Ai grijă de sănătatea ta, poartă mască oriunde te-ai duce și evită locurile aglomerate.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Balanță

După amiază, ai nevoie de un meniu bogat, cu multe crudități și de un somn bun. Nu te implica azi în activități obositoare. Este o zi în care energia scade și ai nevoie de refacere.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Scorpion

Încearcă să stai departe de conflicte şi de persoanele care cer prea mult de la tine. Mercur, retrograd poate provoca probleme în relaţia cu oamenii din jur.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Săgetător

Te vei confrunta cu o situaţie controversată. Marte te avertizează să fii prudentă ori de câte ori apar cheltuieli neprevăzute şi să fii alături de cei care au nevoie de tine. 

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Capricorn

Notează lucrurile importante pe care le ai de făcut, pentru că sigur vei uita câteva. Este o zi cu influențe astrale contradictorii, s-ar putea să fii confuză și să înțelegi greșit anumite lucruri.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Vărsător

Imaginea ta publică este discutată în cercuri cu care nu ai legături prea mari. Ai grijă să tranșezi lucrurile și să spui verde în față celorlalți ce crezi despre bârfele lor.

Horoscopul zilei de 29 octombrie – zodia Pești

Pregătește-te serios, dacă trebuie să mergi la un interviu, să susții o discuție on-line cu un posibil angajator sau să participi la un examen. Ai nevoie de o minte clară!