Horoscopul zilei de 24 august – zodia Berbec

Lucrurile se pot complica, dacă simți că nu mai ai încredere în unele persoane apropiate. Este posibil să ai discuţii mai tensionate cu anumiţi prieteni, dar nu te grăbi să judeci pe nimeni.

Horoscopul zilei de 24 august – zodia Taur

Este greu să te desparţi de obiceiurile vechi, de rutina plăcută a unor activități cu care ești obișnuită de ani de zile. Dar trebuie să faci un pas înainte şi să profiţi de şanse noi.

Horoscopul zilei de 24 august – zodia Gemeni

Îţi merge tot mai bine la serviciu. După ce se întorc șefii din concediu, se anunţă câteva schimbări care ar putea fi în avantajul tău. Încearcă să te implici în proiecte mai frumoase.

Horoscopul zilei de 24 august – zodia Rac

Vei avea şansa să lucrezi într-un domeniu nou, despre care nu ştii mare lucru, dar vei reuşi să înveţi repede. Noutăţile sunt de bun augur, dacă te concentrezi acum pe carieră și vrei să muncești mai mult.

Horoscopul zilei de 24 august – zodia Leu

Abține-te să faci reproșuri persoanelor apropiate, chiar dacă au făcut greşeli mai grave. Ar fi bine să găseşti o clipă de linişte în care să vorbiţi deschis despre problemele voastre.

Horoscopul zilei de 24 august – zodia Fecioară

Dacă doreşti să schimbi anumite lucruri din viaţa ta, ar fi bine să acționezi cât mai curând și să te sfătuiești și cu partenerul de viață. Azi este o zi bună să găsiți soluții pentru visurile tale.

Horoscopul zilei de 24 august – zodia Balanță

Eşti concentrat asupra unei probleme care stârnește nemulţumirea partenerului de cuplu. Nu uita de prioritățile și planurile celuilalt. Încearcă să găsești o soluție de compromis.

Horoscopul zilei de 24 august – zodia Scorpion

Marți este o zi de negociere și soluții. Ar fi bine să discuți acum subiectele mai delicate din familie sau de la serviciu. Poate fi o zi bună să ajungi la un compromis și chiar să câștigi ceva.

Horoscopul zilei de 24 august – zodia Săgetător

Poate fi o zi prielnică pentru tine să rezolvi aspectele mai puțin clare din relația ta de dragoste. De asemenea, poate fi o zi bună pentru discuțiile cu socri, care ai nevoie de sprijin.

Horoscopul zilei de 24 august – zodia Capricorn

Se pare că vei avea norocul să găseşti sau să primeşti bani pe care îi considerai pierduţi. Un frate te ajută să treci peste un impas financiar sau își plătește datoria față de tine.

Horoscopul zilei de 24 august – zodia Vărsător

Vei primi vești bune legate de bani și vei reuși să faci cumpărături noi. La serviciu, însă, se petrec lucruri mai puţin plăcute. Rătăceşti acte importante și trebuie să fii mai prudentă!

Horoscopul zilei de 24 august – zodia Pești

Primeşti bani, puţin mai mulţi decât erai obişnuit, sau o recompensă pentru munca depusă la serviciu. Va fi o zi bună să negociezi pentru un bonus pe care știi că îl meriți.