Horoscopul zilei de 23 august – zodia Berbec

S-ar putea să fii dezamăgită azi de cineva care nu se descurcă și te încurcă și pe tine. Poate fi vorba de un coleg de muncă fără experiență sau chiar de cineva din familie de la care aveai alte pretenții.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Taur

Gândește-te bine cu cine vrei să lucrezi, cu cine merită să te asociezi. Vei avea șansa să muncești cu altă echipă sau să alegi între mai multe departamente din compania în care ești angajată.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Gemeni

Rezolvă totul cât mai repede azi și nu te mulțumi cu soluții pe jumătate. Dacă rămân lucruri nefinalizate, influența Lunii pline din Vărsător poate complica lucrurile din punct de vedere financiar.

Horoscop 23 august – zodia Rac

Dacă te întorci la muncă azi, este o zi bună să refaci legăturile cu anumiți clienți sau colegi cu care nu ai mai reușit să te întâlnești de câteva luni. Relațiile sociale sunt importante pentru munca ta.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Leu

Poate fi o zi mai dificilă din punct de vedere financiar, dacă nu ai economii puse deoparte și dacă nu renunți la cheltuielile inutile. Încearcă să amâni ieșirile care presupun cheltuieli mari.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Fecioară

Este timpul să te întâlnești mai des cu prietenii. Vei descoperi că unul dintre ei te poate ajuta cu o parte dintre problemele tale de la serviciu şi te poate scuti să mai cheltuieşti bani mulţi.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Balanță

O persoană apropiată îţi aminteşte de o întâmplare din trecut şi te ajută să priveşti altfel oamenii care au fost implicați, precum și consecințele pe care le-a avut în timp. Vei putea corecta deciziile greșite.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Scorpion

Se pare că te vei confrunta cu o problemă de familie pe care nu o poţi rezolva singur. Există persoane care îţi ascund o parte de adevăr şi nu reuşeşti să găseşti la timp o soluţie satisfăcătoare.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Săgetător

Partenerul de viaţă încearcă să se impună într-un moment nepotrivit şi îţi va cere să faci un compromis. Te vei adapta destul de greu la dorințele și planurile lui.

Horoscop 23 august – zodia Capricorn

Interesele tale nu coincid deloc cu cele ale rudelor sau ale prietenilor apropiaţi, dar nu strica buna relaţie pe care o ai cu ei. Azi, trebuie să îți faci timp să îi suni.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Vărsător

Te bucuri de armonie în familie şi de o atmosferă liniştită acasă. Dar poate fi o zi mai dificilă, dacă ai cheltuieli mari. Este posibil să pierzi o sumă mare de bani, dacă nu ești prevăzătoare.

Horoscopul zilei de 23 august – zodia Pești

Venus îți oferă energia, dar și resurse noi pentru a te ocupa de proiectele legate de casă. Este timpul să te înnoiești și să renovezi câte ceva, dacă te-ai întors din concediu.