Horoscopul zilei de 20 august – zodia Berbec

Vei descoperi de dimineață că niciuna dintre deciziile tale anterioare nu mai poate fi schimbată. Te afli într-un punct în care nu mai poți merge decât înainte, mai ales dacă ai plătit deja în avans pentru anumite servicii.

Horoscopul zilei de 20 august – zodia Taur

Mergi mai departe cu proiectul pe care l-ai început, deoarece 20 august este o zi în care astrele sunt de partea ta. Nu trebuie decât să ajustezi câteva detalii, eventual modalitatea sau data de plată.

Horoscop 20 august – zodia Gemeni

Vei fi nevoită să schimbi o parte din planurile şi lucrurile pe care le-ai pregătit. Relațiile cu unele persoane apropiate încep să capete un sens nou, iar preocupările tale vor fi legate mai mult de familie.

Horoscopul zilei de 20 august – zodia Rac

Te bucură vacanța, dar știi că rămâi fără economii. Dacă ai avut deja cheltuieli mari, trebuie să fii chibzuit[ și să pui deoparte bani pentru evenimente neprevăzute. Micile capricii mai pot aştepta.

Horoscopul zilei de 20 august – zodia Leu

La serviciu, situaţia pare să fie bună și se menţine constantă. Vor veni vești mai bune de la șefi, mai ales dacă este zi de salariu azi, pentru că sunt șanse mari să se adune și niște bonusuri.

Horoscopul zilei de 20 august – zodia Fecioară

Vei primi vești contradictorii la serviciu și este posibil ca șefii tăi sau partenerii de afaceri să se implice în proiecte mai dificile. Chiar dacă partea mai dificilă a muncii va începe mai târziu, trebuie să te informezi în detaliu.

Horoscopul zilei de 20 august – zodia Balanță

Vei avea parte de o veste bună azi, legată de bani sau de anumite avantaje neașteptate. Nu este exclus să beneficiezi acum de un bonus neașteptat sau chiar de o promovare.

Horoscopul zilei de 20 august – zodia Scorpion

Te bucuri de mai mult timp liber și vei petrece o seară frumoasă în compania partenerului. Nu vă irosiți energia și banii în călătorii costisitoare, dacă nu vă aduc nicio satisfacție.

Horoscop 20 august – zodia Săgetător

Fereşte-te să acorzi toată încrederea persoanelor care promit vrute şi nevrute. Aşteaptă să vezi dacă vreuna dintre promisiunile lor se împlineşte, înainte să le dai bani sau să contribui cu ideile tale la planurile lor.

Horoscopul zilei de 20 august – zodia Capricorn

Azi trebuie să te confrunți cu o situație mai dificilă la muncă. Poate că sunt necesare tăieri de bugete pentru proiectele care merg greu, dar pe care tu doreai să le salvezi.

Horoscopul zilei de 20 august – zodia Vărsător

Concentrează-te numai asupra ideilor și planurilor care știi că pot fi avantajoase.  Este o zi bună din punct de vedere financiar, dar nu te hazarda să faci investiții mari.

Horoscopul zilei de 20 august – zodia Pești

Ai noroc azi la bani și primești înapoi o sumă împrumutată cu multă vreme în urmă unei rude sau unui prieten. Este o zi norocoasă pentru zodia ta și poți folosi imediat banii recuperați pentru necesitățile tale.