Se spune despre femeile din zodia Vărsător că nu le place să respecte convențiile, regulile și barierele. Ele vor mereu să meargă mai departe și să descopere mai mult, iar bărbații care au același temperament vor avea o viață plină lângă ele.

Femeile din zodia Vărsător sunt creative

Vărsătorul este una dintre cele mai creative zodii, iar imaginația lor trece întotdeauna dincolo de limite. Nativii educați, cu acces la informație și cultură, sunt gânditori progresiști, capabili să formeze noi ideologii și să prevadă mișcările sociale în viitor. Le place să se înconjoare de prieteni intelectuali cu care să dezbată subiectele fierbinți ale zilei și să inventeze lucruri noi.

Inteligente și imprevizibile

Femeile Vărsător învață din orice, sunt curioase și adună o mulțime de informații. Le place să facă paradă de cunoștințele lor, mai ales dacă sunt specialiste într-un domeniu. Sunt foarte inteligente și totodată imprevizibile. Niciodată nu știi ce soluție inedită poate să găsească o Vărsătoare deșteaptă la problemele cu care se descurcă. Cert este că trece peste obstacole și nu se supune restricțiilor.

Originale și neconvenționale

Niciodată nu te vei plictisi lângă o femeie din Vărsător! Îi place aventura, riscul, jocul, te provoacă și te incită să trăiești dincolo de normele convenționale. O relație intimă cu un Vărsător se transformă într-o experiență intelectuală și senzuală ieșită din comun. Alături de ea, poți explora lucruri pe care nu aveai curaj să le faci.

Generozitatea, o trăsătură specifică pentru Vărsător

Nativul Vărsător este impresionat de toți cei care au nevoie de ajutor, de animalele fără stăpân, de bătrânii singuri, de copii buni și frumoși care au nevoie de un sprijin pentru a răzbi. Dacă au bani, fac donații frumoase organizațiilor de caritate, dacă nu pot ajuta financiar, se implică trup și suflet să îi sprijine pe cei apropiați.

Femeile Vărsător sunt deosebit de tolerante

Printre celelalte femei din zodiac, nativele Vărsătoare se pot mândri că sunt foarte generoase și totodată tolerante. Pentru ele contează orice suflet, sprijină orice om, chiar dacă a greșit, și iubesc orice animal. Nu contează rasa, culoarea, cultura sau educația. Dacă văd ceva bun la un om, îl apreciază și îi oferă prietenia lor.

foto: 123rf.com