Vărsătorii sunt foarte sufletişti, sensibili şi indulgenţi. Dar, din tot zodiacul, Vărsătorii sunt cei mai complicați și greu de înțeles. Mulţi dintre ei sunt exuberanţi şi vorbăreţi, cuceresc uşor atenţia celor din jur, dar, de cele mai multe ori, le place să vorbească numai despre ei.

Trec prea ușor de la un subiect la altul, de la un plan la altul, iar acest lucru se simte și în relația de dragoste. Chiar dacă sunt îndrăgostiți până peste urechi, nu știi niciodată cât de profunde sunt sentimentele lor pentru că par, în același timp, implicați, dar și detașați.

Vărsătorii nu țin dragostea la secret

Când se îndrăgostesc, nativii Vărsători sunt în stare să își strige fericirea pe stradă. Le arată tuturor cât de mult iubesc, vorbesc despre relația lor, despre sentimentele lor și despre partenerii lor.

Când pun ochii pe cineva, nu pierd timpul și acționează imediat. Își declară sentimentele și au pretenția ca cealaltă persoană să le răspundă cu aceeași dragoste și pasiune. Nici nu acceptă ideea de a fi respinși. Iar, dacă acest lucru se întâmplă, devin și mai insistenți, iar curtarea se transformă în vânătoare.

Vărsătorii sunt cei mai complicați parteneri, dar și rebeli

Natura lor rebelă se arată mai ales în dragoste și mai ales când relația pe care și-o doresc nu decurge așa cum vor ei.

Vărsătorii nu sunt niciodată satisfăcuți de partenerii cuminți, organizați și răbdători. Ei vor pe cineva deosebit, ieșit din comun, cu idei îndrăznețe și cât mai nonconformist. Nu este de mirare că mulți Vărsători se îndrăgostesc lulea de tot felul de persoane excentrice, inventive și mai ales creative.

Dar vor și pe cineva care să le lase libertatea de acțiune și să nu le impună nicio restricție. Pentru că le place să exploreze și să experimenteze, să dea frîu liber pasiunii și să nu se supună unor reguli plictisitoare.

Sunt capabili de sacrificii mari în dragoste

Cu toate păcatele și natura lor rebelă, Vărsătorii cu adevărat îndrăgostiți sunt capabili să sacrifice totul în dragoste.

Ar renunța și la bani, și la confortul lor pentru a fi alături de persoana iubită, în orice condiții. Chiar dacă par detașați și puțin impersonali, Vărsătorii își pot sacrifica idealurile și visurile când dragostea lor este suficient de puternică.

Vărsătorii sunt cei mai complicați parteneri, sunt dificili și cu greu le cucerești inima, dar când îți oferă dragostea lor sinceră o fac cu orice preț.

sursa foto: 123rf.com