Crema hidratantă

Fie că este de corp, fie de mâini, crema hidratantă trebuie să își găsească un loc important în trusa de îngrijire. În funcție de bagajul pe care îl alegi când călătorești, decide și greutatea recipientului pe care să îl ai cu tine.

  • Crema hidratantă de față o poți lua în ambalajul original în varianta de 50 de ml.
  • Pentru crema hidratantă de corp, dozeaz-o în recipiente special pentru călătorie, dar astfel încât să îți ajungă pentru toate zilele.

Este important să nu îți lipsească crema hidratantă pentru că, odată cu schimbarea mediului, pielea s-ar putea să aibă reacții adverse la frig, vânt sau căldură. Astfel, vei fi pregătită și nu te va putea lua nimic prin surprindere.

Produsele de îngrijire pentru păr

Părul îngrijit este oglinda fiecărei femei, mai ales pentru cea care are o podoabă capilară bogată. Așadar, chiar și atunci când ești plecată, vei avea nevoie să ai produsele de îngrijire și styling pentru păr. Poți alege din gama de produse Loreal pentru că vei găsi atât șampon, balsam și produse de stilizare, cât și alte produse de make-up sau îngrijire. 

Pentru păr, ia la tine în recipiente de călătorie următoarele:

  • șamponul și balsamul pe care le folosești acasă, pentru că, odată ce îți obișnuiești părul cu anumite produse, îți va fi greu să obții aceleași rezultate cu produse diferite;
  • protecția termică;
  • produsele de stilizare (fixativ, ceară, spumă). 

Sunt produse esențiale care îți vor asigura un aspect plăcut și îngrijit pentru părul tău, iar ție o continuă stare de bine. 

Crema de protecție solară

După ce ai aplicat crema hidratantă, mai ai un pas către strălucire pe care trebuie să îl faci oricum și oriunde, chiar și când pleci de acasă. Este vorba de protecția solară, esențială în fiecare anotimp.

Nu vei ști niciodată cum te poate prinde soarele, chiar dacă e vorba și de o deplasare în interes de serviciu într-un oraș mai călduros. Ia în vedere că este esențial să îți protejezi atât tenul, cât și corpul dacă ai expunere directă cu soarele. 

Recipientul potrivit este în jur de 50 de ml, când nu planifici o excursie la mare sau dacă nu stai mai mult de o săptămână plecată. 

Machiajele

Aici este partea interesantă, deoarece tentația de a lua cu tine toată trusa de make-up este mare. Totuși, chiar dacă este important să ai produsele necesare la tine, încearcă să te limitezi la cele de care, într-adevăr, ai nevoie. 

Nu uita să incluzi următoarele:

  • Fondul de ten sau baza de machiaj. În recipiente de călătorie sau chiar în ambalajul original.
  • Rimelul. Indiferent unde mergi, vei avea nevoie să ieși puțin în evidență, iar rimelul este acolo să te ajute să obții un look deosebit.
  • Ruj/Gloss. Pentru o pată de culoare și un machiaj discret, dar care oferă senzația că te-ai gândit mult înainte de a-l purta.

Aceste trei produse de make-up sunt esențiale oriunde ai ajunge și oricare ar fi scopul călătoriei. Te vor scoate din orice întâmplare neprevăzută care poate apărea. 

Produsele de îngrijire prezentate mai sus trebuie să facă parte din bagajul tău de călătorie, indiferent de destinație sau de scopul ales. Te vor ajuta să îți păstrezi obiceiurile deja formate de acasă, dar și să menții aspectul de îngrijire constant. 

Sursa foto: Freepick.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Douglas