Apa micelară & dischetele demachiante

Acasă, în vacanță, în călătorii de afaceri, peste tot trebuie să ai cu tine o apa micelara. Curățarea tenului este mult mai importantă decât ne-am putea imagina. Mai multe nopți cu un ten curățat de impurități pot face cât un întreg tratament facial. Impuritățile de zi cu zi sunt astfel absorbite și eliminate, mai ales dacă apa micelară aleasă este potrivită tenului tău. 

Gama largă de opțiuni oferă și alte efecte pe lângă curățare, precum hidratare sau matifiere. Așadar, vei avea beneficii suplimentare la o simplă folosire. Nu uita de dischete, așa este cel mai simplu de folosit apa micelară. 

Fondul de ten & concealerul

Corectarea și înfrumusețarea tenului fac parte din rutina noastră de zi cu zi. Nu spune nimeni că nu suntem frumoase, ci efectiv luăm decizia de a mai modifica unele detalii sau de a îmbunătăți ceva (perfecțiunea este cel mai greu de atins în ochii noștri, când nu ne dăm seama ce frumoase suntem în ochii altora). 

Un corector care își face bine treaba va putea fi folosit în cazul imperfecțiunilor, pentru roșeață, cearcăne sau puncte inestetice. Nu trebuie să te mire dacă vei descoperi că unele produse au alte nuanțe decât cele clasice. De exemplu, o nuanță verde de concealer este cea care te ajută la estomparea tonurilor de roșu de pe ten. 

Fondul nostru de ten de toate zilele trebuie ales, așa cum știm, în funcție și de nuanța pielii, pentru a nu forma un aspect de mască, dar și în funcție de tipul de ten. O alegere calitativă te poate ține cu tenul fresh chiar și o zi întreagă. 

Fardul de pleoape & rimelul 2 în 1

Când zilele parcă interminabile încep la birou și se termină la party, s-ar putea să fie nevoie să te adaptezi din mers în funcție de contextul în care te regăsești. De aceea, adaptarea machiajului poate fi un aspect care să salveze complet situația, mai ales în cazul în care outfitul deja se potrivește (cine spune că petrecerile nu pot avea și o notă corporate?). 

De aceea, o paletă cu nuanțe de zi și de seară merge mână în mână cu un rimel care să îți accentueze privirea. Știm că puțin glitter sau o nuanță mai închisă sunt binevenite în context de party. 

Crema de zi & crema de noapte

Hidratare, protecție solară și strălucire pentru crema de zi, calmare și tratarea unor probleme, precum ridurile sau liniile fine, pentru crema de noapte. Parcă nimic nu prinde mai bine decât o detoxifiere a tenului într-o rutină zilnică obositoare care se observă cel mai bine pe chip. Ingredientele din aceste creme se susțin reciproc și preiau treaba, în funcție de partea zilei pentru care sunt programate.

Cu puțină atenție și cu mixul potrivit de produse poți obține într-un timp foarte scurt efecte wow. Aceste combinații între produse și/sau accesorii vin în ajutorul tău, indiferent ce aspecte ale tenului ai vrea să remediezi sau rezolvi. Nu uita că frumusețea este prezentă peste tot. Noi trebuie doar avem grijă de ea și o accentuăm exact cât trebuie și la locul potrivit.

Sursa foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Douglas