Blugii au trecut prin numeroase schimbări în ultimele decenii. Am trecut de la blugi evazați, cu talia joasă, la blugi skinny cu talia joasă, apoi la blugi cu talia înaltă, blugi rupți, blugi skinny cu talia înaltă ce se potrivesc la orice. Astăzi, în magazine se regăsesc aproape toate tipurile de blugi, astfel că poți alege perechea care te avantajează cel mai bine. Dintre toate modelele de blugi, în continuare îți vom spune cum poți integra în ținutele tale blugii largi. 

Blugi largi în ținute office 

Marele avantaj al blugilor largi este ca sunt versatili și se integrează cu ușurință în orice fel de ținută, inclusiv în cele pentru mers la birou. Astfel, cea mai simplă ținută office include o pereche de blugi largi dama, uni, o cămașă simplă, albă, pe care o vei strecura în blugi și un sacou. Poți înlocui cămașa cu un maiou cu bretele late, dacă nu îți vei da sacoul jos toată ziua. Bineînțeles, această ținută se potrivește dacă nu ai un anumit cod vestimentar la locul de muncă. 

Blugi largi în ținute pentru excursii 

Blugii largi se potrivesc perfect chiar și în ținute pentru excursii, deoarece sunt foarte comozi. Astfel, indiferent dacă alegi să mergi în vacanță într-un oraș de munte sau într-un city-break unde te vei plimba toată ziua, poți miza pe blugii largi. Pentru o ținută cu adevărat comodă, poți opta și pentru un hanorac sau un pulover oversized. În cazul în care este mai cald, poți alege un tricou mai larg. Acest gen de ținută îți permite să te miști în voie, fără să resimți tensiune chiar și după câteva ore de mers fără pauză. 

Blugi largi în ținute casual 

Dacă ne referim la ținute casual, putem spune că nu sunt multe restricții în ceea ce privește integrarea blugilor largi. Spre exemplu, poți opta pentru o ținută denim-on-denim. O pereche de blugi largi într-o nuanță clasică și o cămașă din blugi într-o nuanță fie mai deschisă, fie mai închisă, însă cu maximum două tonuri. Cele două elemente ale ținutei ar trebui să se completeze perfect, nu să concureze pentru atenție. În unele cazuri, poți alege aceeași nuanță și pentru cămașă, însă, în acest caz, alege accesorii într-un număr limitat (spre exemplu, inele sau cercei). 

Poți purta blugii largi și în cadrul unei ținute pentru un eveniment de zi în familie. Astfel, asortează-i cu o bluză cu mâneci deosebite și cu o pereche de pantofi sau botine cu vârful ascuțit. Astfel, vei avea o ținută casual cu elemente elegante și vei arăta superb, primind numeroase complimente pentru felul în care arăți. 

Blugii largi pot fi purtați și în ținute de vară, mai exact în ținute pentru zilele puțin mai răcoroase. Astfel, îi poți asorta cu o pereche de sandale cu platformă înaltă și fie un top simplu, cu bretele, fie o bluză crop top, cu umerii goi, cu imprimeu floral. Astfel, ai o ținută îndrăzneață și perfectă chiar și pentru zilele de vară, în care vei arată spectaculos. 

Bineînțeles că acestea au fost doar câteva dintre ținutele în care poți integra blugi largi. Așa cum ai putut observa deja, sunt versatili și se potrivesc aproape în orice context. Așadar, dacă ai o pereche de blugi largi, acum știi câteva moduri în care îi poți asorta pentru cele mai frumoase ținute!  

Sursa foto: Shutterstock 

MATERIAL PUBLICITAR REALIZAT IN COLABORARE CU BSBFASHION