Evidențiază-ți stilul cu un trening colorat

Faptul că treningul este în topul tendințelor la modă nu mai este de mult o noutate. Deși există și persoane care nu doresc să introducă această tendință în propria garderobă, stilul sportiv este imbatabil atunci când vine vorba de activitățile fizice. Dacă ești o persoană care are un stil de viață activ și îți place să combini confortul cu moda, cu un trening colorat vei fi la modă în orice împrejurare fie că mergi la sală, fie că vrei să-ți rezolvi task-urile zilnice, fie vrei să te bucuri de o escapadă de weekend. Treningurile colorate într-o singură nuanță sau în combinații de mai multe culori intense sunt potrivite pentru orice vârstă. Sunt la modă și pot fi purtate atât cu tocuri înalte, cât și cu jachete din material cu texturi diferite.  

Poartă tocuri înalte

Indiferent că îl porți cu o cămașă, un tricou sau o jachetă clasică, asortarea și accesorizarea unui trening depinde foarte mult de fiecare ocazie. Înainte de a alege look-ul, este important să cunoști detaliile fiecărui eveniment la care vrei să participi. Pentru acele evenimente care pun în echilibru eleganța cu relaxarea, precum zilele de naștere, cocktailurile sau mesele festive, poți purta trening cu tocuri înalte. Astfel, poți încorpora treningul în îmbrăcămintea de zi, dar și în cele mai sofisticate ținute.

Mizează pe modele casual

După telemuncă și pandemia de coronavirus, s-a mai pierdut din obișnuința de a purta jeans sau alte ținute formale. Tot mai multe persoane își doresc să arate cât mai bine în haine confortabile, flexibile și lejere. Până și celebritățile au adoptat stilurile casual care reinventează treningul obișnuit și-l accesorizează ușor, dându-i eleganță și rafinament. Există mai multe modele de trening din material cu texturi diferite. Modelele casual fabricate din țesătură groasă sau din țesătură tricotată sunt ușor de asortat, fiind ideale pentru a fi purtate chiar și la birou.   

Combină cu jacheta biker

Pentru stilul stradal, tot mai multe celebrități adoptă treningul ca pe un nou costum. Pentru a nu părea prea costumate, cele mai multe persoane aleg să schimbe pantofii sofisticați cu un sneaker și să combine ținuta sport cu o jachetă biker pentru obținerea unui styling de efect. Chiar dacă este un stil sportiv, un outfit format dintr-un trening combinat cu jacheta biker poate fi purtat în mai multe rânduri: la muncă, la petreceri, la întâlniri sau la evenimente de zi.

Ieși din tipare cu un model din catifea

Descoperă puterea catifelei și ieși din tipare purtând un trening care rămâne în tendințe și în acest an. Față de modelele din fâș, bumbac sau tricot, treningul de catifea este un articol vestimentar nelipsit din garderoba oricărei femei. Pe lângă faptul că oferă eleganță ținutei tale, materialul plin este suficient de gros, putând fi purtat atât toamna, cât și iarna. Combinat cu încălțăminte casual sau cu tocuri înalte, treningul de catifea este unul dintre cele mai căutate articole vestimentare din acest sezon. Datorită materialului unic și elegant, cu acest model de trening este imposibil să treci neobservată.

Optează pentru modele supradimensionate

Cel mai simplu mod de a purta o ținută lejeră și confortabilă este să mizezi pe un trening cu hanorac supradimensionat. Acest model de compleu este o variantă comodă, frumoasă și la modă. Fie că optezi pentru culori îndrăznețe, fie preferi nuanțele neutre, treningul cu hanorac supradimensionat va da un vibe streetwear look-ului tău, indiferent că îl porți la întâlnirile cu prietenii sau la serviciu. Acest concept de look supradimensionat este practic și comod, ușor de asortat și accesorizat și stilizează orice ținută atât în sala de sport, cât și în exteriorul acesteia.

Sursa foto: shutterstock.com

(P) Articol realizat in colaborare cu Hervis