Astăzi, suntem martorii unui eveniment astrologic rar. Echinocțiul de primăvară și Luna nouă din zodia Peștilor sunt însoțite de o eclipsă totală de Soare, care poate fi văzută doar parțial în România. Cu toate acestea, frumusețea ei nu va știrbită, iar semnificația astrologică va fi la fel de puternică. 

Medeea, astrologul revistei ”Libertatea pentru femei” ne sfătuiește să profităm de acest eveniment și să urmărim ce efecte are asupra zodiei noastre.

Berbecii vor fi puternic influențați de eclipsa de Soare, în sens pozitiv, pentru că vor reuși să pună capăt, în următoarele zile, la proiectele mai dificile începute de multă vreme.

Taurii sunt provocați să deschidă ”cutia Pandorei” și să facă față unor situații la care nu se așteptau. Fie că descoperă o minciună sau un lucru ascuns de către cineva drag, fie că se împiedică de un obstacol neobișnuit, nu le va fi ușor să treacă peste ele.

Gemenii sunt slab influențați de eclipsă, Soarele și Luna fiind departe de zodia lor. Poate că vor simți nevoia să fie mai sinceri cu partenerul de viață și să rămână mai mult timp lângă el.

Racii sunt profund afectați de Luna nouă care se află acum în zodia de Apă a Peștilor. Trebuie să se pregătească emoțional să facă față unor încercări dificile, dar vor rezolva probleme acute de familie.

Leii, patronați de Soare, vor simți din plin umbra pe care Luna o aruncă asupra discului solar. Își vor deschide sufletul față de cineva care așteaptă de multă vreme un semn de bunăvoință din partea lor.

Fecioarele abia așteaptă acest moment să facă o schimbare în viața lor, deoarece eclipsele de Soare le ajută întotdeauna să găsească cea mai ușoară cale. Vor fi fericite să fie ajutate de cei din jur.

Balanțele vor fi nevoite să își revizuiască atitudinea față de cineva apropiat, față de soț sau față de soacră sau față de o prietenă. Relația lor are nevoie de mai multă implicare și de mai multă sinceritate.

Scorpionii vor fi și ei puternic afectați de eclipsă și vor avea nevoie de o perioadă de singurătate, în care să își pună ordine în sentimente și în gânduri. Dacă vor renunța la proiectele inutile, vor avea de câștigat.

Săgetătorii au prea puțin de a face cu eclipsele de Soare, singura lor grijă este să se distreze copios vinerea. Cu toate acestea, trebuie să fie mai atenți cu persoanele iubite.

Capricornul nu are nevoie de complicații în această perioadă, când eclipsa îi poate da peste cap planurile. Trebuie să stea departe de persoanele dificile.

Vărsătorii primesc un răspuns de care au mare nevoie și ajutor din partea cuiva drag. Poate să înceapă o nouă etapă în viața lor, dacă sunt dispuși să riște cât de cât.

Peștii sunt influențați din plin, iar toate acțiunile și deciziile lor de azi și din următoarele 5 zile vor avea consecințe profunde. Aveți grijă ce vă doriți, că s-ar putea să se împlinească!